enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1882
EURO
35,0650
ALTIN
2.470,11
BIST
10.168,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
33°C

Horozkent yönetimine taze kan

Kadın Futbol 2. Lig C Grubu’nun ilk yarısını namağlup lider tamamlayan Üstek Group Horozkent Spor Kulübü saha içinde olduğu gibi saha dışında da güçlenmeye devam ediyor. Başarılı iş insanı, Denizli Hamam, Spa ve Kaplıca İşletmecileri Derneği Başkanı Hüseyin Özkan Horozkent’in yönetimine dahil oldu.

Horozkent yönetimine taze kan
A+
A-

Başarıları ile Denizli halkını her geçen gün daha fazla gururlandıran Üstek Group Horozkent Spor Kulübü Kadın Futbol 2. Lig C Grubu’nun ilk yarısını namağlup lider tamamladı. Saha içinde önemli başarılara imza atan takım saha dışında da aynı başarısını sürdürmek istiyor.

Yönetimi güçlendirmek için harekete geçen Başkan Kamil Karabuğa bu kapsamda önemli bir adım attı. Denizli’nin başarı iş insanları arasında yer alan Denizli Hamam, Spa ve Kaplıca İşletmecileri Derneği Başkanı Hüseyin Özkan Horozkent’in yönetimine dahil oldu. Özkan, halkla ilişkiler, reklam ve sponsorluk görevini yürütmek üzere görev aldı.

Yönetime katılmadan önce de  kulübe maddi ve manevi destekte bulunan Özkan; “Böyle bir görev almaktan dolayı çok mutluyum. Kadınlar bu toplumun en değerli üyesidir. Onların spor branşlarında aldığı başarılar bizleri gururlandırıyor. Böyle güzel bir projeye destek vermek benim için borç gibidir. Başta sayın başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah güzel başarılarımıza yenisini ekleyeceğiz. Ben bunun için elimden geleni yapacağım”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.