enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4746
EURO
34,8116
ALTIN
2.441,88
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bu Kare Başlarına Dert Açtı

Bu Kare Başlarına Dert Açtı
A+
A-

Sezon başında yönetim ile birlikte konuşup hareket ederek ‘Denizlisporlu Taraftarlar Platformu’ adı altında B Üst tribünde yerini alan eski ve küskün tribüncüler Emniyet Müdürlüğü’ne takıldı.

Denizlispor yönetimi sezon başında tribünleri doldurmak için eski ve küskün taraftarların tekrar stada gelmesi için davet yazısı çıkarmıştı. Bu çağrıya kulak veren eski Denizlispor’a gönül vermiş eski taraftarlar ise bir araya toplanıp destek kararı almıştı. Haftalardır yeşil siyahlı renklere 90 dakika boyunca destek veren bu taraftarlardan oluşumun başında bulunan Bilhan Yılmaz ve eski tribüncü Özcan Karapınar, Altınordu maçında akreditasyon kartına takıldı. Altınordu’dan alınan 3 puan sevincine ortak olmak isteyen Yılmaz ve Karapınar; akreditasyon kartı olmadan soyunma odası ve sahanın ardından ‘mutluluk fotoğrafı’nda da yer alınca Emniyet’e takıldı. Gözlemci’nin de gözünden kaçmayan akreditasyon olayı, Emniyet Müdürlüğü’ne de yansıdı. Haklarında ifadesi alındıktan sonra işlem yapılan iki eski taraftarın ayrıca stada girmeme cezası da alacağı öğrenildi.

 

Denizlispor’u çok sevip destek vermek amaçlı bu platformu oluşturduklarını kaydeden Denizlisporlu taraftarlar Platformu’nun öncüsü Bilhan Yılmaz, “İstemediğimiz talihsiz bir olay yaşandı. Sahaya girmenin suç olduğunu bilmiyordum. Bana Emniyet tarafından söylendiği an orayı terk ettim. Diğer terk etmeyen arkadaşlar yüzünden böyle bir olayla karşılaştım. Kulübe ceza gelmezsini istemem, üzgünüm” dedi. Bu oluşum ayrıca sezon başında kulüpten toplu kombine alımı yapmıştı.

HACI SELAMOĞLU

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.