enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Kehinde Yarın Sahada Olacak Mı?

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında yarın oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, Altınordu maça 2 eksikle çıkacak.

Kehinde Yarın Sahada Olacak Mı?
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor, 21. haftada yarın Altınordu ile karşılaşacak. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar, sarı kart cezalısı Ziya Alkurt ile sakatlığı bulunan Himmet Ertürk, Altınordu karşılaşmasında forma giyemeyecek. Denizli ekibi, Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde bugün son antrenmanına çıkıp, maç saatini beklemeye başlayacak. 

Denizlispor Ege Derbisi’nde Altınordu ile Karşılaşacak

Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda başlayacak maçı Süleyman Abay yönetecek. Abay’ın yardımcılığını ise Seyfettin Ünal ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. 

KEHİNDE OYNAYACAK MI?

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Hatayspor karşılaşmasından sonra babasının vefat ettiği haberini alan ve Nijerya’ya giden Landre Kehinde de bugün Denizli’ye gelecek. 24 yaşındaki oyuncunun bu karşılaşmada oynayıp oynamayacağı ise henüz netlik kazınmış değil. 
Denizli temsilcisi bu maça 43 puanla lider olarak çıkarken, 35 puanı bulunan İzmir temsilcisi Altınordu ise ligin 6. sırasında yer alıyor. 
Yeşil-siyahlı taraftarların maçlara ilgisi gün geçtikçe artarken bu maç için 11 bin biletin satıldığı ve bu sayının maç saatine kadar artabileceği bildirildi. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.