enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Lider Denizli Basket Kağıtspor’a Hazırlanıyor

Kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u konuk edecek olan lider Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, maçın hazırlıklarını PAÜ Spor Yerleşkesi’nde sürdürdü. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, Kocaeli Belediye Kağıtspor’u yenerek galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istediklerini ifade etti.

Lider Denizli Basket Kağıtspor’a Hazırlanıyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde liderlik koltuğunda yer alan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, deplasmanda kazandığı Bornova Belediye maçının ardından 1 günlük izin sonrasında çalışmalarına başladı. Lider Denizli Basket, kendi evinde karşılaşacağı Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor maçının hazırlıklarını PAÜ Spor Yerleşkesi’nde gerçekleştirdi. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde taktik çalışması yapan Denizli Basket’te oyuncuların hırsı dikkat çekti.

‘LİDERLİK EKSTRA SORUMLULUKLAR YÜKLÜYOR’

Kocaeli Belediye Kağıtspor’u yenerek galibiyet serisini 6 maça çıkarmak istediklerini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı Ateşdağlı, oyuncularının performansından da memnun olduğunu belirtti. Ateşdağlı, “İyi bir başlangıç yaptığımız Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde oynadığımız 5 maçı kazanarak ligin zirvesine yerleştik. Bu elbette bize ekstra sorumluluklar yüklüyor. Hem teknik ekibimiz hem de oyuncularımız bu sorumluluğun farkındalar. Basketbola ilgi duyan ve seven bir şehrin takımı olarak bu sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve taraftarımıza buna göre güzel bir basketbol sergileme hedefindeyiz. Şimdi ligdeki 6. Maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu maçımızı da kazanarak 6’ da 6 yapmayı amaçlıyoruz. Denizlili basketbol severlerimizi her maç olduğu gibi bu maçta da yanımızda görmek bizi hem memnun ediyor hem de motivasyonumuzu yükseltiyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 30 Kasım 2018 Cuma günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u PAÜ Spor Yerleşkesi’nde konuk edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.