enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Mehmetçikspor, Keçeci’ye Emanet

Mehmetçikspor, Keçeci’ye Emanet
A+
A-

2017 – 2018 sezonunda 2. amatör kümede mücadele edecek Mehmetçikspor, takımı Ali Keçeci’ye emanet edecek.

Mehmetçikspor kulüp Başkanı Hüsamettin Kesikbaş yaptığı açıklamada “ 2017 – 2018 sezonunda hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Kadromuzu genç arkadaşlar ve alt yapımızdan yapmış olduğumuz takviyeler ile güçlendirdik. Genç bir kadro ile mücadele edeceğimiz için 2017 – 2018 sezonunda takımı genç ve takımı tanıyan birine emanet etmek istedik. Bu doğrultuda Denizli2de daha önce hakemlik yapmış futbolu bilen ve geçen sezon Mehmetçikspor forması giyen Ali Keçeci ile anlaştık. Yönetim kurulu olarak görev yapacak hocamıza sonuna kadar güveniyoruz. Hocamıza başarılar dileriz “ dedi.

Keçeci “ hedefimiz kupa “

2017 – 2018 sezonunda Mehmetçikspor’da görev yapacak olan Ali Keçeci “ ben burada olmaktan çok mutluyum. Bana güvenenlerin inşallah güvenini boşa çıkarmayız. Geçen seneden iyi bir kadromuz var. Takıma yeni katılacak olan genç arkadaşlarımız ile daha iyi bir takım olacağız. Hedefimiz bu sene şampiyonluk. Tüm hesapları bunun üzerine yapıyoruz. Bu sene bizi izleyenlerin keyif alacağı bir Mehmetçikspor yaratacağız “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.