enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3453
EURO
34,7787
ALTIN
2.394,76
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Merkezefendi 3.Kez Off-Road Heyecanı İçin Hazır!

Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Off-Road Spor Kulübü (DENDOFF) iş birliğinde organize edilen Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2.Ayak Yarışları Denizli’de düzenlenecek.

Merkezefendi 3.Kez Off-Road Heyecanı İçin Hazır!

Yarışlarla ilgili tanıtım toplantısı düzenleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Kulüp Başkanı Kenan Özsoy, haftasonu Merkezefendi’de heyecanlı anlara sahne olması beklenen yarışlar hakkında basın mensuplarına bilgilendirdi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’de 3.kez düzenlenecek off-road yarışı heyecanı bu haftasonu Denizli’yi saracak. Haftasonu düzenlenecek ayrışlar öncesi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Kulüp Başkanı Kenan Özsoy bir tanıtım toplantısı düzenledi.

BAŞKAN DOĞAN SPORUN YANINDA!

Toplantıda konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ’27 Nisan’da mukavemet etabıyla başlayacak yarışlarımız. 28 Nisan Pazar günü de saat 10.30’da seyir etabıyla devam edecek. Yarışlarımız Türkiye’nin en güvenilir ve en verimli pisti olan kum pistimiz olan Göveçlik pistimizde gerçekleşecek. Yine bu dönemde bir tane İtalyan yarışmacımız katılacak bu yarışmalara. Bu yılki yarışmalarda son 3 yılın en yüksek katılımlı yarışı olacak. Sizlerin de bildiği gibi Ege’de tek ulusal Off-Road şampiyonasının Denizli’de Merkezefendi’mizde gerçekleştirmekteyiz. Ben buradan bir kez daha Merkezefendilileri, bütün Denizlilileri heyecan dolu seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu bu Off-Road yarışmamıza davet ediyorum. 31 Mart öncesinde, ve sonrasında zaten Off-Road başta olmak üzere, Merkezefendimizde vizyon yaratacak, Merkezefendimizde marka yaratacak, bütün spor dallarını destekleyeceğimize söz verdik. Sağolsun bu konuda Kenan beyle görüşmelerimiz devam etti. Yine bunu Drag pisti olarak da yerine getirmek istiyoruz. Haftasonu bununla ilgili temaslarımız olacak kendisi ile. Bizler Merkezefendi’de sporun her dalını desteklemek istiyoruz ama, yine farklı spor dallarını Merkezefendi’nin markasına değer katacak, farklı spor dallarımızı da Off-Road gibi gerçekleştirmek istiyoruz. Bu anlamda bu organizasyon bizim için çok önemli. Hem uluslararası olması anlamında. Bu konuda da desteklerimiz devam edecek ve en çok sorulan sorulardan bir tanesi de bunun devam ettirebilirliği. Evet bu yarışlarımız da her yıl devam edecek. Yine 26 Nisan Cuma günü, saat 14.00’te Bayramyeri Camii’nde halkımızı bilgilendirmek amacıyla da bir kortej düzenleyeceğiz. Ben buradan kortejimiz ile birlikte 27 Nisan Mukavemet etabımız ve 28 Nisan’daki seyir etabımıza tüm Merkezefendilileri ve Denizlililer davet ediyorum. Çok güzel bir yarış olacak’ dedi.

TÜRKİYE’NİN EN KOMPAKT PİSTİNDEKİ HEYECANA DAVET ETTİ

Haftasonu gerçekleşecek organizyon hakkında detayları basın mensuplarına DENDOFF Başkanı Kenan Özsoy aktardı. Özsoy, toplantıda yaptığı konuşmada ‘Bu yıl Merkezefendi Belediyesi ile birlikte 3.yarışımızı düzenliyoruz. Başkanımızın da belirttiği gibi en yüksek katılımlı yarışımız oldu. Denizli’deki pistimiz Türkiye’nin en kompakt pisti. Yani bu start-stop arasındaki mesafeleri en yakın olan seyirci etabı düzeyi en yüksek olan, güvenliği en yüksek olan pist demek. Geçen sene en kompakt pist seçilmişti. Bu sene de devam ettirdiler. Bu sene jeeplerin yanı sıra UTV’lerin de katılacağı bir yarış olacak. Bu da yarışımıza güzel bir görsellik katacaktır. İnşallah tüm halkımızı haftasonu yarışlara bekliyoruz’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DOĞAN, ORGANİZASYON ÖNCESİ TEST ETTİ

Türkiye’nin en kompakt pisti seçilen Göveçlik Parkurunda, Off-road aracı ile Başkan Kenan Özsoy’un sürücülüğünde Başkan Şeniz Doğan, deneme sürüşü yaparak hem pisti kontrol etme imkanı buldu, hem de off-road heyecanını yaşadı.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.