enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
34,7279
ALTIN
2.400,66
BIST
10.170,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Merkezefendi’de Off-Road Heyecanı Kortejle Başladı

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl 3.kez ev sahipliği yapılacak Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası yarışları öncesi Bayramyeri Camii’nde kortej düzenlendi.

Merkezefendi’de Off-Road Heyecanı Kortejle Başladı

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’na Merkezefendi Belediyesi ev sahipliği yapacak. Gerçekleşecek etkinlik öncesi, Denizlilileri bu organizasyonu tanıtmak ve davet etmek için bu gün Bayramyeri Camii’nde başlayan kortej düzenlendi.

BAŞKAN DOĞAN’DAN DAVET VAR

Kortej öncesi açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,”Merkezefendimizin ev sahipliğinde Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları tekrar gerçekleştireceğiz. Bu yıl üçüncü gerçekleşecek. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve DENDOFF organizatörlüğündeki organizayona 30 yakın araç ve 62 sporcu katılacak. Bu sene bir de yabancı yarışmacımız olacak. Kendisi İtalya’dan yarışlara katılıyor. Ben buradan tüm otomobil, Off-Road tutkunlarını organizasyona davet ediyorum”dedi.

VATANDAŞLAR OFF-ROAD KORTEJİNİ MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİ

Başkan Doğan konuşmasının ardından kortej için start verdi. Pazar günü kıyasıya yarış içinde olacak Off-Road otomobilleri ve pilotları Bayramyeri’nde başlayan kortej ile Atatürk Bulvar’ından geçerek Denizli halkını selamladılar. Vatandaşlar Off-Road kortejini meraklı gözlerle izledi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’nın ‘Mukavemet Etabı’ 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de ve ‘Seyirci Etabı’ 28 Nisan Pazar günü saat 10.30’da Göveçlik mevkiindeki Off-Road pistinde gerçekleştirilecek.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.