enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2171
EURO
35,1176
ALTIN
2.467,80
BIST
10.174,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Açık
33°C

Milli Karateci Çal’da Öğrencilerle Buluştu

Çal Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonu ile Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen “Milli Sporcular Gençlerle Buluşuyor” projesi kapsamında Denizlili Karate Milli Takım Sporcusu M.Batuhan Özdemir Çal Anadolu Lisesinde öğrencilerle buluştu.

Milli Karateci Çal’da Öğrencilerle Buluştu
A+
A-

Çal Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen söyleşi kapsamında Milli Sporcumuz Batuhan, spora nasıl başladığını, sporun kendisine neler kattığını ve milli sporculuğa kadar uzanan yolculukta yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

MİLLİ KARATECİ BATUHAN’DAN ÇALLI ÖĞRENCİ ARKADAŞLARINA ÇAĞRI

Söyleşide gençlerin sorularını da yanıtlayan Milli Karateci “Hiçbir şey için geç değil yeter ki isteyin ve hedeflerinizi belirleyin” dedi. Konuşmaya kendini tanıtarak başlayan milli sporcu, ‘Bekilli’de doğdum. Çocukken hiperaktif olmamdan dolayı doktor tavsiyesi ile spora başladım. Karate Sporu sayesinde bir çok şampiyonluklar kazandım. Türkiye’nin 70 iline, Avrupa’da ise 15 ülkeye gittim. 6 yaşımda başladığım bu macerada çeşitli yaş kategorilerinde 10 kez Türkiye şampiyonu oldum. 15 yaşımda ilk kez katıldığım Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu ve sonrasında da Dünya şampiyonu oldum. İstedikten sonra yapılamayacak hiç birşey yoktur. Ailemin de desteği ile hiç yılmadım. Aileme çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı milli-karateci-ogrencilerle-bulustu1.jpg

‘AMAÇ GENÇLERİN İLGİSİNİ SPORA ÇEKMEK’

Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Çal İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Yoğun antrenman programına rağmen bizleri kırmayıp ilçemize gelen Sevgili Batuhan’a çok teşekkür ediyorum. 18 yaşında olmasına rağmen edindiği tecrübeleri öğrencilerle paylaşımı ve aktarımı sayesinde çok güzel bir söyleşi oldu. Proje kapsamında öğrencilerimiz ilçemizde ilk defa mili bir sporcu ile bir araya geldiler. Amacımız ilçemizde ki gençlerimizi spora teşvik etmek için rol model olmuş sporcularımızla onları bir araya getirerek etkileşimde bulunmalarını, spora ilgilerini çekmekti. Bu anlamda çok faydalı bir program oldu. Projemiz yıl boyunca devam edecek’ dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı milli-karateci-ogrencilerle-bulustu2.jpg

‘FARKINDALIK YARATMAK İSTEDİK’

Çal İlçe Mili Eğitim Müdürü Yasin Temel ise gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili, ‘Öğrencilerimize akademik eğitimlerinin yanında bu tür sportif etkinliklerle de desteklemeyi istiyoruz. Spor alanında Milli sporcularımızı öğrencilerimizle buluşturup iyi örneklerin gençlerimize tanıtılması ve farkındalık yaratmak istedik.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.