enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2497
EURO
35,0370
ALTIN
2.492,72
BIST
10.611,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Osman Özköylü Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu! ‘Yanlış Anlaşıldım!’

Denizlispor’dan ‘maaş krizi’ tartışmaları ile gündeme gelen ve görevden alınması ile sonuçlanan Teknik Direktör Osman Özköylü, katıldığı Spor programında yaşananlar ile ilgili ilk kez konuştu.

Osman Özköylü Ayrılık Sonrası İlk Kez Konuştu! ‘Yanlış Anlaşıldım!’
A+
A-

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Denizlispor’da sezon başında Teknik Direktörlüğe getirilen ve ilk 8 haftada başarılı sonuçlara imza atarak kendinden söz ettiren Osman Özköylü ile Denizlispor yönetimi arasında maaş tartışmaları nedeniyle ipler gerilmiş ve Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası yollar ayrılmıştı. Görevden alındıktan kısa süre sonra yönetimle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Osman Özköylü, Denizlispor’dan ayrılmasının ardından ilk kez yaşananlar ile ilgili konuştu. TRT Spor’da yayınlanan ‘Hedef Süper Lig’ programına konuk olan Özköylü, Denizlispor yönetimi ile yaşanan gerilimli süreçler hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

SEZON BAŞINDA VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

Katıldığı programda Denizlispor’da yaşadıklarına açıklık getiren Özköylü, Yönetim ile yaşadıkları hakkında ‘Daha önce gittiğimizde ekonomik sıkıntıları olan, Haciz memurlarının kulübü sürekli taciz ettiği bir dönemde sondan ikinci sırada olan takımı 8. Sıraya taşıyan bir ekip oradan ayrıldık. Denizli şehrinin, Denizlispor’un yeri bizde yeri hep ayrıdır. Bu sezon çok büyük hevesle, çok büyük umutlarla Denizli’ye gitmiştik. Hiç pişman da değilim. Evet bir ayrılık oldu, olabilir. Denizli2ye gitmekten, Denizli’ye hizmet etmekten gurur duyuyorum. Tabi ki zorlu bir süreçti. Oraya gittiğimizde yönetimle yaptığımız planlamalar, hedefler yapıldı. Artık bu takımın bir üst lige çıkması gerektiği, ayağa kalkması gerektiği, şehrin artık şampiyonluk hedefine yürümesi gerektiği konusunda konuşmalarımız oldu. Yönetime de bir takım destekler vardı. Sezon başında yapılacak olacak transfer için bu desteklerin çok büyük önemi vardı. Maalesef gerekli sponsorların, göğüs reklamlarından beklenen gelirlerin beklendiği gibi olmaması, verilen sözlerin bu şekilde yerine gelmemesi özellikle ekonomik anlamda bir sorun oldu. Bu da bazı sıkıntıların olmasına sebep oldu. Olabilecek şeylerdi’ dedi.

‘YÖNETİME YANLIŞ ANLAŞILDIĞIMI ANLATTIM, ÖZÜR DİLEDİM’

Basına verdiği  ‘biz de evde karga beslemiyoruz’ demecini de değerlendiren Özköylü, ‘Bu sezon başında Denizlispor’la anlaşma noktasına geldiğimde, taraftarın, şehrin, o kadar güzel tepkileri oldu ki. Hedeflerimiz var, çok güzel şeyler olacak, takım iyi olacak, Osman Özköylü’nün hedefi Süper Lig olmuştur. Bu beklentilerin oluşması sayesinde aslında takımı o noktada bırakabildik. Tabi bunda sadece bizim değil, ekibimizin, taraftarımızın, yönetimimizin de büyük katkıları oldu. Ama işte benim bir röportajımda gayri-ihtiyari ağzımdan çıkan, bir demecin bir söylemin, çok farklı yönlere çekilmesi, yönetimin yanlış anlaması, ki ben daha sonra yönetime bunun yanlış anlaşıldığını söyledim ve özür dilediğimi de biliyorlar. Ki daha sonraki süreçte inanın futbolcuların boykot etmesi, antrenmana çıkmayışı sanki benim verdiğim bu demeçten sonra olmuş gibi görüldü. Allah yukarıda şahidim futbolcuların bu tavrının benim demecimle hiçbir alakası yok.  Ki o zaman maça iki gün kalmış, Futbolculara bu yapılanın doğru olmadığını, maça kısa bir süre kaldığını söyledim, ikaz ettim.’ dedi.

‘BENİM DE HATAM OLABİLİR’

Futbolcuların antrenmanı boykot etmesi sonrası yaşanan süreci de değerlendiren Özköylü,‘Tabi birtakım yanlış anlaşılmalar oldu. Burada benim de hatam olabilir. Benim en büyük eksiğim ne bunu hep söylüyorum. Ağzında, aklında, kalbinde ne varsa bunu açık açık söyleyen bir insanım. Ben hiçbir zaman siyaseti beceremedim. Yapamadım. Daha önce çalıştığım kulüplerde de benzer şeyler yaşadım. Liderken de bir takımdan ayrıldım. 4. Sıradayken de bir takımdan ayrıldım. Belki söylememem gerekenleri şeyleri olmaması gereken yerde söyledim. Bunlar hep yanlış anlaşıldı. İnsanlar bunu yanlış anladı. Yönetimlerin hoşuna gitmedi. Bunlardan sonra bunun acısını kim yaşadı ben yaşadım. ‘ dedi.

‘İLK 6’DA DENİZLİSPOR’DAN BAŞKA MADDİ SIKINTISI OLAN TAKIM YOK’

Takımı play-off potasında bıraktığını belirten Özköylü, ‘Ümraniye maçından önce 4. Sırada Ümraniye maçından sonra 6. Sırada bir takım ve ilk 6 takım içerisine baktığımızda o takımlar içerisinden Denizlispor dışında hiçbir takımın maddi sorunu yok. Maddi olarak Denizlispor’unda ciddi problemleri yok. Yönetimde kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyordu. Ama olmadı. Buna istinaden birtakım sıkıntılar olmadı mı? Oldu. Bu tolare edilebilecek şeyler miydi? Evet edilebilirdi. Benim konuştuğum bir cümle yanlış algılandı. Farklı noktalara götürüldü. Ondan dolayı da böyle sıkıntılar yaşandı. Ama ben orada yaşadığım her türlü süreç için hakkımı helal ediyorum. Vicdanen rahatım’ ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.