enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2616
EURO
34,7778
ALTIN
2.398,32
BIST
10.186,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Pamukkale Spor Oyunları Kortej Yürüyüşü İle Başladı

Pamukkale Spor Oyunları Kortej Yürüyüşü İle Başladı

Pamukkale Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları’nda açılışı meşalelerle düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı.

Kortej yürüyüşüne; Vali Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Kredi Yurtlar Kurumu Kavşağı Amfi Park’tan, Pamukkale Üniversitesi tenis kortlarına kadar gerçekleşecek meşaleli kortej yürüyüşünde, 100 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı yürüyüşte dalgalandırıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Denizli’mizin adını turizm ile olduğu kadar sporla da duyurmak istiyoruz. Uluslararsı hale getirdiğimiz spor oyunları farklı branşlarında eklenmesiyle spor karnavalı haline geldi. Üç gün sürecek tüm etkinliklerimiz her yaştan herkesin ilgilendiği spor branşlarıyla dopdolu. Ben tüm halkımızı etkinliklerimize davet ediyorum. Özellikle, 1,8 km’lik mesafede Pamukkale Natural Park’tan başlayacak olan ve yine Natural Park’ta bitecek olan Halk Koşusuna 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. ‘Sağlıklı yaşam için spor şart’ prensibiyle gerçekleştirilecek olduğumuz halk koşusunda tüm katılımcılara etkinlik anısına anı tişörtü hediye edeceğiz. Şehir merkezinden gün boyunca ücretsiz servisler kaldıracağımız halk koşusuna olmak üzere, tüm etkinliklerimize halkımızı bekliyoruz” dedi.

Konuşamanın ardından “Sporda Yerel Yönetimlerin Rolü” isimli panel düzenlendi. Panel, spor dünyasından ünlü sporcuların katılımları ile gerçekleşti. 

Sinan Akçıl Hayranlarıyla Buluştu

Kortej yürüyüşü ve ünlü sporcuların katılımıyla düzenlenen panelin ardından, ünlü sanatçı Sinan Akçıl, mini bir konserle Denizlili sevenleriyle buluştu. Sinan Akçıl, Denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.