enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5332
EURO
34,8687
ALTIN
2.435,44
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
29°C

PAÜ’de Denizli’nin Amatör Sporu Konuşuldu

PAÜ’de Denizli’nin Amatör Sporu Konuşuldu
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde ‘Amatör Spor Haftası’ nedeniyle “Denizli’de Amatör Spor” konulu konferans düzenlendi.

Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Varol konuşmacı olarak katıldı.

Eksiklikler Dile Getirildi

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa’nın moderatörlüğünde yapılan konferansta ilk olarak katılımcıların özgeçmişleri okundu. Denizli’de amatör sporun gelişim sürecinin detaylı olarak ele alındığı konferansta, tesisleşme, sporcu ve antrenör istatistikleri, branşlar ile ilgili yapılan çalışmalar, okul sporları ve kurslar hakkında bilgiler verildi. Öğretim elemanları ve öğrencilerin yakından takip ettiği konferans soru-cevap ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.