enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2563
EURO
35,0300
ALTIN
2.467,00
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Serinhisar Kazandı, Tavas ve Kale Kayıp

Bölgesel Amatör Lig 5. hafta karşılaşmalarının sona ermesi ile tamamlandı. Temsilcilerimizden Serinhisarspor’un kazandığı haftada, Tavas Birlikspor ve Kale Belediyespor 5.haftayı da puansız kapattı. 

Serinhisar Kazandı, Tavas ve Kale Kayıp

SERİNHİSARSPOR 3 PUANLA KAPATTI

Geçtiğimiz hafta Kepez Belediyesi’ne Antalya’da tek golle kaybeden Serinhisar bu hafta Isparta Davrazspor’u ağırladı. Başa baş mücadelenin segilendiği maçta Serinhisarspor, Ahmet Aydın’ın 90+2’de kaydetti golle 3 puana uzandı. Bu galibiyetle birlikte Serinhisarspor, 7 puanla 7.sırada yer aldı.

TAVAS BİRLİKSPOR DEPLASMANDA MAĞLUP

Geçen haftayı kendi evinde Yatağanspor’a 2-0’lık skorla puansız kapatan Tavas Birlikspor, bu hafta Bucak Belediye Oğuzhanspor’a konuk oldu. 3. dakikada kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşen Tavas Birlikspor ilk yarıda 23 ve 27. dakikada 2 gol daha gördü. 41. dakikada Muhammet Bzokurt’la karşılık veren Tavas Birlikspor’un futbolu ikinci yarıda skoru değiştirmeye yetmeyince sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. bu sonuçla Tavas Birlikspor, 6 puanda kaldı ve kendine 9.sırada yer buldu.

KALE BELEDİYESPOR FARKLI KAYBETTİ

4. haftada Aydınspor 1923’e kendi evinde 5-1 kaybeden Kale belediyespor, bu hafta Antalya deplasmanında Manavgat Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Manavgat Belediyespor karşısında da direnç gösteremeyen Kale Belediyespor 3-0 mağlup oldu. Kale belediyespor iki haftada kalesinde 8 gol gördü averajı -8’e geriledi. bu sonuçla Kale Belediyespor 3 puanla 12. sırada haftayı kapatmış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.