enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2298
EURO
34,9874
ALTIN
2.443,81
BIST
10.149,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C

Taraftar Neden İstifaya Davet Etti ?

Taraftar Neden İstifaya Davet Etti ?
A+
A-

Denizlispor taraftarının Eskişehirspor maçında Teknik Direktör Reha Erginer’i istafaya davet etmesinin ardından, Denizlispor’dan herhangi bir açıklama yayımlanmadı. Peki Erginer neden istifaya davet edildi?

Sezona Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile kötü bir başlangıç yapan Denizlispor’da 6 haftada alınan 1 puanın ardından Şimşek ile yollar ayrılarak göreve Reha Erginer getirilmişti. Takımın başına getirilen Erginer, iyi bir başlangıçla ilk 5 maçında 10 puan toplayarak, takıma nefes aldırdı. Ancak Erginer’in karnesi bu 5 maçın ardından başarısızlıkla dolu. İlk 5 maçın ardından Erginer ile çıkılan 9 maçta sadece 6 puan toplanabildi.

Taraftar Transfere Rağmen İyi Oyun Göremedi

Denizlispor taraftarı özellikle sezonun ilk yarısında takımın transfer eksikliğinden dolayı Erginer’e bir tepki göstermese de, devre arası transfer döneminde gerçekleştirilen 8 transferin, oyuna etkisini göremedi. Son olarak Denizlispor’un kendi sahasında oynadığı Eskişehirspor maçındaki etkisiz oyun taraftarı çileden çıkardı ve Erginer istifaya davet edildi. Erginer’in istifasının istenmesinin altında 8 transferden sonra oyunun değişmemesinin yanı sıra, takımın başında çıktığı 14 maçta sahadan 6 mağlubiyet, 4 beraberlik ve sadece 4 galibiyet alması olarak görülüyor.

Sosyal Medyada Tepki Var

Reha Erginer’in Eskişehirspor maçından sonra Taraftar yüzde yüz haklı açıklamasının, ardından istifa etmemesi taraftarın tepkisini neden oldu. Özellikle sosyal medya üzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Erginer hala sessizliğini koruyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.