enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1892
EURO
34,9670
ALTIN
2.499,72
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
24°C

Taraftara Ücretsiz Ulaşım

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek’in gerçekleştirdiği görüşmeler sonucu Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooparatifi maç günlerinde taraftarlara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak.

Taraftara Ücretsiz Ulaşım
06.02.2019
A+
A-

Kelekçi-Acıpayam-Denizli seferleri gerçekleştiren Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooparatifi maç günlerinde taraftarlara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Maç günlerinde Passolig kartını gösteren taraftarlarımızdan seyahat ücreti alınmayacak.

”İNSANLAR ULAŞIM GİDERLERİNİ HESAP EDEREK MAÇA GİTMEKTEN VAZGEÇİYOR”

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek ile görüşen Kooperatif Başkanı Ahmet Tavas ile görüştü. Tavas, “İlçelerden merkeze giderek şehrinin takımını desteklemek isteyen bir çok taraftarın olduğunun farkındayız. Denizlisporumuzu desteklemek isteyen bir çok taraftar ekonomik şartları ve ulaşım giderlerini hesap ederek maça gitmekten vazgeçiyor. Buna bir çözüm olarak maç günleri Passolig’i ile maça gidecek taraftarlarımızı ücretsiz taşımaya karar verdik. Bu şekilde takımımıza ve halkımıza destek olmak istiyoruz” dedi.

”TAKIMIMIZIN BAŞARISI İÇİN”

Kelekçi Motorlu Taşımacılar Kooperatifi ile birlikte çok güzel bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, “Vatandaş, şehir, esnaf, işadamı, sanayici ve taraftar artık bütünleşti. Takımımızın başarısı için herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmalı. Güzel bir proje ile artık ilçelerde yaşayan halkımızı da maça gelmeye davet ediyoruz. Bu bir başlangıç, projelerimiz devam edecek ve el birliği ile hedefe ulaşacağız. Ben Kelekçi Kooperatifi’ne bu güzel destekleri için yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.