enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Taraftarlar Üstek’in İşyerini Bastı

Taraftarlar Üstek’in İşyerini Bastı
A+
A-

Üç gün son­ra­ki kong­re­de aday ol­ma­ya­ca­ğı­nı açık­la­yan Baş­kan Mus­ta­fa Üstek’in iş­ye­ri ta­raf­tar­la­rın akı­nı­na uğ­ra­dı. Üstek’i omuz­la­rı­na alan ta­raf­tar­lar “Büyük baş­kan bizi bı­rak­ma” diye te­za­hü­rat yaptı.

De­niz­lis­por’da ola­ğan genel kurul 27 Mayıs’ta ger­çek­le­şecek. Kong­re ön­ce­si aday ol­ma­ya­ca­ğı­nı açık­la­yan Baş­kan Mus­ta­fa Üstek ta­raf­tar­la­rın bas­kı­sı ile kar­şı­laş­tı. Daha önce sos­yal med­ya­dan Üstek’in devam et­me­si yö­nün­de kam­pan­ya­lar baş­la­tan ta­raf­tar­lar dün baş­ka­nın İstas­yon Cad­de­si’ndeki iş­ye­ri­ne gitti. Bu­ra­da üze­rin­de “Büyük Baş­kan Mus­ta­fa Üstek Bizi Bı­rak­ma” ya­zı­lı pan­kart açan ta­raf­tar­lar me­şa­le­ler ve te­za­hü­rat­lar­la cad­de­yi in­let­ti. Bunun üze­ri­ne ta­raf­tar­la­rın ya­nı­na gelen Baş­kan Mus­ta­fa Üstek bu kez omuz­la­ra alın­dı ve te­za­hü­rat­lar bu şe­kil­de devam etti. Daha sonra ta­raf­tar­la­rı iş ye­ri­ne davet eden Baş­kan Mus­ta­fa Üstek on­lar­la bir süre soh­bet etti. De­niz­lis­por Ta­raf­tar­lar Plat­for­mu adına ko­nu­şan Hay­dar Varan, Baş­kan Üstek’ten kong­re­de aday ola­rak gö­re­ve devam et­me­si­ni is­te­di.

Ta­raf­tar ola­rak Baş­kan Mus­ta­fa Üstek’ten aday­lık sözü al­ma­ya gel­dik­le­ri­ni söy­le­yen Varan, “Baş­kan Mus­ta­fa Üstek ve yö­ne­ti­mi­nin ça­ba­la­rı­nı takip ettik. Onlar De­niz­lis­por için önem­li fe­da­kar­lık­lar yap­tı­lar. Ta­raf­tar­lar ola­rak her zaman ar­ka­la­rın­da­yız. Bu yıl her za­man­kin­den daha fazla des­tek verip şe­hir­de bir hava ya­ka­la­ya­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­ruz. Ken­ti­mi­zin bü­yük­le­ri­ne de bu yö­ne­ti­me sahip çıkıp des­tek ol­ma­la­rı ko­nu­sun­da çağ­rı­da bu­lu­nu­yo­ruz” dedi.

Ta­raf­tar­la­rın des­te­ğin­den duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­ren Baş­kan Mus­ta­fa Üstek ise “Çok büyük emek ver­dik. Bu emek­le­rin boşa git­me­si­ni is­te­mi­yo­ruz. Ben ve yö­ne­ti­mim 15 mil­yon lira ce­bi­miz­den para ver­dik. De­niz­lis­por ta­ri­hin­de böyle bir yö­ne­tim yok. De­niz­lis­por ken­ti­mi­zin mar­ka­sı. İnşal­lah şeh­ri­mi­zin önde ge­len­le­ri de sahip çı­ka­cak­lar­dır. Siz­ler bizim iyi ni­ye­ti­mi­zi bi­li­yor­su­nuz” dedi.

Bunun üze­ri­ne aday­lık sözü al­ma­ya gel­dik­le­ri­ni söy­le­yen ta­raf­tar­la­ra “Biraz bek­le­yin. Yarın her şey net­le­şir” diyen Baş­kan Üstek, “Ken­ti­mi­zin ta­kı­mı­na sahip çı­kıl­ma­sı ge­re­kir. Bu tek ba­şı­na yö­ne­ti­min ta­kı­mı değil. Sa­ğol­sun sayın Osman Zolan çok büyük des­tek oldu. Artık o da yo­rul­du. İş dün­ya­sı­nın ve tüm şeh­rin des­tek ol­ma­sı lazım” diye ko­nuş­tu.

Orada bu­lu­nan As­baş­kan Taner Atil­la ise “Merak et­me­yin kong­re­de kimse aday çık­maz­sa Baş­kan Üstek çıkar” di­ye­rek ta­raf­ta­rı ateş­ler­ken Baş­kan Mus­ta­fa Üstek de; “Taner Atil­la yö­ne­tim­de ol­du­ğu sü­re­ce, ken­ti­mi­zin ileri ge­lenh­ler ide des­tek olur­sa ben görev al­mak­tan kaç­mam. Emek­le­ri­miz boşa git­me­sin. Aksi halde bu ku­lü­bün du­ru­mu çok kötü olur” diye ko­nuş­tu.

KAYNAK:DENİZLİHABER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.