enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Ümraniyespor-Denizlispor İlkyarı Sona Erdi

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Ümraniyespor’a konu oluyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Ümraniyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Ümraniyespor-Denizlispor İlkyarı Sona Erdi
06.10.2018
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 8. hafta mücadelesinde Ümraniyespor ile Denizlispor 6 Ekim Cumartesi(bugün) saat 14:00’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda karşılaşıyor. Maçı Trabzon bölgesi hakemi olan Ramazan Keleş yönetiyor. Keleş’in yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Anıl Usta üstleniyor. Maçın 4. hakemliğini ise Mustafa Aydın yapıyor.

Ümraniyespor karşılaşmaya;Burak Öğür,Aaron Appındangoye,Serkan Göksu, Andreas Vasılogıannıs, Leandrinho, Emircan Altıntaş, Oğuz Ceylan, Tarık Tekdal, Mücahit Albayrak, Muhammed Gönülaçar ve Levy Madında 11’i ile çıktı.

Denizlispor ise;Adam Stackhowıak,Kerecan Akyüz,Abdülkerim Bardakçı,Tahacan Velioğlu,Alperen Babacan, Deniz Vural, Mehmet Taş, Recep Niyaz, İsmail Aisstai, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada yer aldı.

Maçtan Önemli Anlar

ÜMRANİYESPOR GOLLE BAŞLADI

Spor Toto 1. Lig 8. haftasının kritik mücadelesine Denizlispor başladı. Başlama vuruşu ile birlikte rakip yarısahada baskı yapan Ümraniyespor Denizlispor’u rahat oyun kurmasını önledi.Karşılaşmanın 4’ncü dakikasında cezasahasına gönderilen topta Denizlispor’da Ziya rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Denizlispor’lu oyuncuların penaltı beklediği pozisyonda hakemin kararı devam oldu. Ümraniyespor karşılaşmanın 7’nci dakikasında Madinda ile golü buldu. Cezasahasına yapılan ortada savunmadan seken topa sert ve düzgün bir vuruş yapan Madinda Ümraniyespor’u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından sol kanattan Serkan ile bir atak daha gerçekleştiren Ümraniyespor kaleci Adam Stackhowiak’ı geçemedi. Karşılaşmanın 10’ncu dakikasında Leandrinho’nun pasında Mücahit cezasahası sol çaprazından şutunu gönderdi. Kaleci Stackhowiak müthiş kurtardı. 11’nci dakikada Ümraniyespor bir kez daha gole yaklaştı.Kazanılan kornerde top rüzgarın etkesi ile kaleye yöneldi ve direkten döndü. 15’nci dakikada savunma arkasına hareketlenen Mehmet Akyüz’e kaleci Burak zamanında kalesini terk ederek şans vermedi.

EMİRCAN FARKI İKİYE ÇIKARDI

Ümraniyespor karşılaşmanın 16’ncı dakikasında ikinci gole yaklaştı. Savunmada uzaklaştırılamayan topta Madinda önünde kalan topta şutunu çekti. Kaleci Stackhowiak köşeye giden topu son anda kornere çeldi. Ümraniyespor maçın 20’nci dakikasında ikinci golü buldu. Madinda’nın savunma arkasına gönderdiği topa hareketlenen Emircan tek vuruşta topu ağlara gönderdi ve maçta skoru 2-0’a getirdi. Denizlispor 24’ncü dakikada Alperen sağ kanattan şık çalımlarla yaptığı ortada gole yaklaştı. Gelen ortaya boş pozisyonda kafa vuruşu yapamaya hazırlanan Mehmet Akyüz’e kaleci Burak son anda engel oldu. Denizlispor 37’nci dakikada gole yaklaştı. Kazanılan serbest vuruşta Kerecan cezasahasına ortasını yaptı. Alperen boş pozisyonda yaptığı kafa vuruşu direğin hemen yanından auta çıktı. Kalan dakikalarda iki takımda etkili olamazken ilk yarı Ümraniyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.