enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
35,0035
ALTIN
2.452,35
BIST
9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Yalçın Koşukavak, Denizlispor’a çok yakın

Denizlispor teknik direktörlük görevi için Yalçın Koşukavak ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Koşukavak için son karar yarın verilecek. Yönetimde Koşukavak’a muhalif isimler olduğu yönetim kurulu toplantısında anlaşma sağlanması halinde Koşukavak’ın sözleşme imzalaması bekleniyor. Koşukavak’ın haricinde görüşülen bir diğer teknik direktör ise Antalyaspor’dan ayrılan Tamer Tuna.

Yalçın Koşukavak, Denizlispor’a çok yakın
A+
A-

Denizlispor’da Robert Prosinecki ile yolların ayrılmasının ardından takım Kenan Atik’e emanet edilmişti. Başakşehir deplasmanında 3-3’lük beraberlikle dikkatleri üzerine çeken Atik’in Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarından mağlubiyetle ayrılması üzerine yenik teknik direktör arayışları başladı.

Yeşil-siyahlı ekipte yönetim bir çok teknik direktörle görüşmesinin ardından adayları 2’ye indirdi. Bu isimlerden ilki olan Yalçın Koşukavak ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.Yönetimde Koşukavak’a muhalif isimler olduğu yönetim kurulu toplantısında anlaşma sağlanması halinde Koşukavak’ın sözleşme imzalaması bekleniyor.

TAMER TUNA ALTERNATİFİ DURUYOR

Antalyaspor’dan ayrılan Tamer Tuna ile görüşmelerin devam ettiği yeşil-siyahlılarda Koşukavak’ın bir adım önde olduğu öğrenildi.

YALÇIN KOŞUKAVAK’IN KARİYERİ

İlk teknik direktörlük görevine Altay’da başlayan Yalçın Koşukavak, en uzun süreli hocalık performansını İstanbulspor’un başında 114 maç ile gerçekleştirdi. Gaziantep FK, Bursaspor ve son olarak yine Altay’da görev alan Koşukavak Temmuz ayından itibaren takım çalıştırmadı.

Genç futbolculara güvenmesi ile bilinen başarılı teknik adam Lille forması giyen Zeki Çelik’i İstanbulspor’a kazandıran isim olarak biliniyor.

Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Fenerbahçe’den de altyapı koordinatörlüğü teklifi alan Yalçın Koşukavak, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediği için bu teklifi reddetmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.