enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Yoga Festivali Pamukkale’de Başladı

Yoga Festivali Pamukkale’de Başladı
A+
A-

Uluslararası Yoga ve Dans Festivali Pamukkale’de başladı.

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) bünyesinde gerçekleştirilen Uluslararası Yoga ve Dans Festivali Richmand Pamukkale Termal Hotel’de başladı.

30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında 6 gün sürecek olan Festivale Türkiye’den ve Dünyadan yaklaşık 500 kişinin katılımıyla gerçekleşiyor.

Altı gün sürecek etkinlikte, sağlık odaklı Orijinal Yoga Sistemi uygulamaları, dans gösterileri, söyleşiler, film gösterimi ve Dünya Yoga Koreografi Şampiyonası yer alacak.

UYF Başkanı Akif Manaf

UYF Başkanı Akif Manaf

UYF Başkanı Akif Manaf, Karahayıt Mahallesi’ndeki bir otelde Richmand Pamukkale Termal Hotel’de düzenlenen festivalde, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun 6 gün süreceğini belirterek, amaçlarının insanları spora teşvik etmek olduğunu söyledi.

“Olimpiyatlara Taşımak İstiyoruz”

Uzun çalışmalar sonucunda yogayı bir spor dalı haline getirdiklerini anlatan Manaf, “Spor formatında yogayı uyguluyoruz. Son zamanlarda Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde yoga şampiyonaları düzenliyoruz.” dedi.

Festivalin üçüncü gününde 2. Dünya Yoga Koreografi Şampiyonası düzenleyeceklerini dile getiren Manaf, şöyle konuştu:

“Binlerce üyemiz var. Astım, şeker ve sindirim rahatsızlıkları gibi bir çok rahatsızlığa yoga sporu iyi geliyor. O yüzden dünyanın dört bir tarafından insanlar Türkiye’ye gelip yoga sporunu uyguluyorlar. Biz yogayı bir spor olarak olimpiyatlara taşımak istiyoruz. Uluslararası olimpiyat komitesiyle görüşme halindeyiz.”

[box type=”success” ]Uluslararası Yoga Festivali Bu Sene Pamukkale’de[/box]

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.