enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

YUKATEL Denizlispor, Göztepe deplasmanına çıkıyor

YUKATEL Denizlispor, Süper Lig 3. hafta mücadelesinde deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler…

YUKATEL Denizlispor, Göztepe deplasmanına çıkıyor
A+
A-

Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında YUKATEL Denizlispor, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45’te başlayacak maçta Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Göztepe ile karşılşacak. Maçın orta hakemliğini Suat Arslanboğa yapacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Mehmet Kısa üstelenecek. Maçın 4. hakemliğini İlker Yasin Avcı, VAR hakemliğini ise Burak Şeker yapacak.

YUKATEL DENİZLİSPOR’DAN BOMBA BAŞLANGIÇ

Süper Lig’in yeni ekibi YUKATEL Denizlispor, lige Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetleri ile başladı. 2 hafta geride kalan ligde 3. sırada yer alan yeşil-siyahlılar 4 gol kaydedip kalesini gole kapadı. Ligde gol yemeyen tek takım olan YUKATEL Denizlispor bu formunu haftasonu karşılaşacağı Göztepe maçında devam ettirmek istiyor.

2 TRANSFERİN BİRİ GELİYOR

Lige galibiyetlerle başlayan YUKATEL Denizlispor’da bir yandanda transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-siyahlıların teknik direktörü Yücel İldiz,” Biz en az 2 ismi daha takıma kazandıracağız. Bu oyuncular yabancı olacak, görüşmelerimiz sürüyor. Elbette bize fayda sağlayacak yerli futbolcuları bulursak da transfer edebiliriz. Ancak eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum”sözleri ile tranfer beklediğini dile getirmişti. Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren Y. Denizlispor’da stopere takviye geldi. Empoli forması giyen Frederic Veseli ile anlaşma sağlayan yönetim oyuncu Denizli’ye getirecek.

SAKATLIK ŞOKU

Y. Denizlispor’da geçtiğimiz hafta sakatlıktan dönerek oyuna sonradan giren Hadi Sacko’nun sevinci yaşanırken, hafta içinde bu sefer Kibong Mbamba şoku yaşandı. Yücel İldiz’in hamle oyuncu olarak kullandığı ve 2 hafta 2 asist kaydeden Mbamba kasığında yaşadığı sakatlık nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak.

GÖZTEPE KÖTÜ BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon ligden düşme tehlikesini son haftaya kadar iliklerinde hisseden Göztepe son anda ligde kalarak büyük bir tehlike atmıştı. Ancak sarı-kırmızılı ekip yeni sezonada kabus gibi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk haftasında kendi evinde Antalyaspor’a 0-1 mağlup olan Göztepe, 2. haftada Beşiktaş deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü.

MAĞLUBİYETLER TRANSFER GETİRDİ

İlk 2 haftada alınan mağlubiyetler Göztepe’de transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar, Y. Denizlispor maçı öncesi Başakşehir’den Soner Aydoğdu’yu kadrosuna katarken, Danijel Aleksic ile anlaşma sağlandı. Göztepe, yeni sezonda Murat Paluli, Eren Derdiyok, Veli Çetin, Batuhan Kirdaroğlu, Bubacarr Sanneh, Hüseyin Bulut’u kadrosuna katmıştı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ile Göztepe tarihlerinde 2 Türkiye Kupası, 3 hazırlık müsabakası olmak üzere 35 defa karşı karşıya geldiler. Bu maçların 20’nden YUKATEL Denizlispor galip ayrılırken, Göztepe sadece 6 maçtan galip geldi. 9 maç ise beraber sonlandı. Yeşil-siyahlıların attığı 42 gole, sar-kırmızılılar 28 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Göztepe’nin karşılaşmaya, Beto- Bubacarr Sanneh, Titi, Leo Schwechlen, Lamine Gassama, Andre Castro, Andre Poko, Serdar Gürler, Halil Akbunar, Deniz Kaddah ve Eren Derdiyok 11’i ile çıkması bekleniyor.

YUKATEL Denizlispor’un ise, Adam Stackhowiak- Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Cristian Sapunaru, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.