enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1337
EURO
35,0475
ALTIN
2.525,12
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Yukatel Denizlispor – Medipol Başakşehir maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 14. hafta mücadelesinde evinde Medipol Başakşehiri ağırlayacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Yukatel Denizlispor – Medipol Başakşehir maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Denizlispor – Başakşehir

Yukatel Denizlispor – Medipol Başakşehir maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 14. haftasında Yukatel Denizlispor 8 Aralık Pazar günü saat 16:30’da başlayacak karşılaşmada Denizli Atatürk Stadı’nda Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Müsabakayı İzmir bölgesinden Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy’un yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak. Mücadelede Levent Balcı 4. hakem, Koray Gençerler VAR ve Kutluhan Bilgiç AVAR olarak görev yapacak. Maç BeIN Sports 2’den yayınlanacak.

2 GALİBİYET HOROZ’A NEFES ALDIRDI

Yukatel Denizlispor ligin ilk 2 haftasında aldığı 2 galibiyetlik serinin ardından 12. ve 13. haftada da art arda kazanarak rahat bir nefes aldı. 2 haftada 6 puanı cebine koyan yeşil siyahlılar 14. hafta öncesinde 10. sırada bulunuyor. Yeşil-siyahlılar 13 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 17 puan topladı. Bu maçlarda 13 gol kaydederken kalesinde 14 gol gördü. Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Altınordu’yu deplasmanda 5-3 ile geçeen Denizlispor’da moraller yerinde.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA SOL BEK SIKINTISI

Yukatel Denizlispor’da Başakşehir maçı öncesi sol bek sıkıntısı yaşanıyor. Takımda mevcutta bulunan iki sol bekten Zakarya Bergdich sarı kart cezası nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Ayrıca takımın Süper Lig’e yükselmesinde büyük emekleri olan Kerem Can Akyüz ile yolların ayrılması kritik maç öncesi yeşil-siyahlıların sol beksiz kalmasına neden oldu. Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in Zeki Yavru veya Thiago Lopes’den birini sol bekte kullanması bekleniyor. Denizlispor’da hafta içinde hafif sakatlığı bulunan kaleci Adam Stackhowiak takımdan ayrı çalıştı. Stackhowiak’ın sakatlığının ciddi olmadığı ve maçta oynaması beklendiği öğrenildi. Gaziantep FK maçı öncesi sakatlanan Kibong Mbamba ise hafta içinde çalışmalarını takımdan ayrı şekilde sürdürdü. Ayrıca sakatlığı bulunan ve çalışmalara katılamayan Sapunaru maçta forma giyemeyecek.

MAÇ ÖNCESİ YÖNETİM-YEŞİL CEPHE GERGİNLİĞİ

Yukatel Denizlispor ile taraftar grubu Yeşil Cephe arasında sular durulmuyor. Yeşil Cephe’nin haftalardır yönetime tepkisi yönetimden yanıt buldu. Taraftar grubunun her zaman yerini aldığı maraton tribününün bilet fiyatları 100 TL’ye çıkarıldı. Bu durum üzerine B ve D üst tribününde yerini almak isteyen taraftar grubu ise bu tribünlerde biletlerin satışa çıkmadığını gördü. Kritik maç öncesi Denizlispor’un taraftar grubu Yeşil Cephe’nin tribünde yerini alıp almayacağı merak konusu.

BAŞAKŞEHİR ÇIKIŞTA

Ligin istikrarlı takımlarından Medipol Başakşehir çıkışa geçti. Son 2 haftada alınan 6 puan İstanbul temsilcisini 25 puanla ligde 2. konuma getirdi. Geride kalan 13 haftada Medipol Başakşehir 7 galibiyet 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 21 gol kaydederken, kalesinde 13 gol gördü. Başakşehir, Denizlispor maçı öncesi hafta içide Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında deplasmanda Hekimoğlu Trabzon’u 1-0 ile geçerek tur için avantaj sağladı.

BAŞAKŞEHİR’DE ÖNEMLİ EKSİK

Başakşehir’de Denizlispor maçı öncesi önemli bir eksik bulunuyor. Bu sezon attığı 9 golle takımın gol yükünü çeken Enzo Crivelli yeşil-siyahlılara karşı forma giyemeyecek. Crivelli Antalyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Başakşehir tarihlerinde 3 hazırlık maçı olmak üzere 11 kez karşılaştılar. Bu maçlarda Denizlispor 4 galibiyet alırken Başakşehir 6 kez sahadan üstün ayrıldı. 1 maç ise berabere bitti. Yeşil-siyahlıların 12 golüne, Başakşehir 13 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Yukatel Denizlispor’un karşılaşmaya; Adam Stackhowiak- Thiago Lopes, Cristian Sapunaru, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Issac Sackey, İsmail Aissati, Modou Barrow, Hadi Sacko ve Hugo Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Başakşehir’in ise, Mert Günok, Gael Clichy, Alexandru Epureanu, Aziz Behich, Carlos Ponck, Mehmet Topal, İrfan Can Kahveci, Berkay Özcan, Edin Visca, Eljero Elia ve Danijel Aleksic 11’i ile çıkması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.