enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1809
EURO
35,1005
ALTIN
2.511,89
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

YUKATEL Denizlispor yüz kursu kayıtları başladı

Yukatel Denizlispor Yüzme Akademisi kayıtları başladı.

YUKATEL Denizlispor yüz kursu kayıtları başladı
01.10.2019
A+
A-

Yukatel Denizlispor Yüzme Akademisi ile Denizlilileri muhteşem bir fırsatla buluşturuyor.Yüzme Akademisi kayıtları 15 Ekim Salı günü sona erecek.

Yapılan açıklamaya göre, her kur 1ay ve  8 çalışmadan oluşarak yüzme kuru yaz/kış devam edecek. Cumartesi ve Pazar günleri verilecek olan kursta 10.15-11.15 saatleri arası yüzme bilenlere, 11.30-12.30 saatlerinde ise yüzmeye yeni başlayanlara kurs verilecek. Eğitimler, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek. Kayıt yaptırmak için isteyen vatandaşların kimlik fotokopisi ile müracaat etmeleri gerekiyor.

Kurs süresince gerekli olan bone, gözlük, mayo, havlu ve terlik gibi ekipmanları kursiyerler kendileri temin etmesi gerekirken dersler yüzme eğitmeni Derya Büyükdere tarafından verilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.