enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4239
EURO
34,8266
ALTIN
2.402,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Yukatel Denizlispor’da N’diaye sesleri

Orta sahaya transfer yapmak isteyen Yukatel Denizlispor Alfred Ndiaye’yi gündemine aldı.

Yukatel Denizlispor’da N’diaye sesleri
A+
A-

Yukatel Denizlispor’da gündem transfer. Yeşil-siyahlılarda Teknik direktör Mehmet Özdilek’in orta sahaya takviye istemesi üzerine harekete geçen yönetimin 30 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenildi.

Suudi Arabistan takımlarından Al Shabab’ta forma giyen ve bu kulüple 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Ndiaye’nin Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. N’Diaye daha önce Türkiye’de Eskişehirspor ve Bursaspor formaları giymişti.

400 BİNE BİTTİ İDDİASI

Yukatel Denizlispor’un N’Diaye transferinde anlaşma sağladığı ve Senegalli oyuncunun yıllık 400 bin dolar alacağı öne sürüldü.

ÖZSARAÇ ORTASAHA TRANSFERİNİ İŞARET ETTİ

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Burak Özsaraç, “Rodallega için Beşiktaş’tan bize gelen bir teklif yok. Teklif gelse de vermeyi düşünmüyoruz. Rodallega’nın sözleşmesini de uzatmak istiyoruz. Tyler Boyd ve Donis Avdijaj’la görüşmemiz olmadı. Zaten kanat için arayışımız yok. Stoper, orta saha ve alternatif sol bek arıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.