enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Yukatel Denizlispor’dan 3 futbolcu hakkında kadro dışı açıklaması

Yukatel Denizlispor’da kulüpten alacakları dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunan Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz hakkında açıklama geldi. Kulüp açıklamada oyuncuların kadro dışı kaldıklarını belirtirken, Recep Niyaz hakkında bir bilgi verilmedi.

Yukatel Denizlispor’dan 3 futbolcu hakkında kadro dışı açıklaması
A+
A-

Yukatel Denizlispor’da kadro dışı bırakılan takımın Süper Lig’e yükselmesinin mimarlarından Mehmet Akyüz, Burak Çalık ve Oğuz Yılmaz hakkında açıklama geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada;

Kulübümüz oyuncularından Mehmet Akyüz, Oğuz Yılmaz ve Burak Çalık, sezon devam ederken alacakları ile ilgili TFF’ye başvurmuşlardır. Kulübün maddi imkanları doğrultusunda kendilerine sezon başından beri yüzde 60 oranında ödeme yapılmıştır. Yaklaşık 1 aydır kendileriyle yaptığımız toplantılarda, kendilerine sunduğumuz bir kısım peşin, bir kısmı 2-3 ay içinde olan ödeme planlarını hiç biri kabul etmemiş ve alacaklarının tamamını istemişlerdir.
Bu alacaklarının içinde yönetim kurulunun geçen sezon iyi niyetle verdiği 300’er bin TL’lik ekstra şampiyonluk primi de büyük bir orana sahiptir. Yıllarca geçmişten gelen borçlar ve transfer yasakları ile boğuşan kulübümüz, mecburen ve istemeyerek katlandığı futbolcuya dayalı düzene artık bir son verme kararı almıştır.Bu oyuncularımızın 2018-2019 Sezonunda yaşanan şampiyonluktaki emeklerini inkar edemeyiz. Haklarını teslim ediyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.Yalnız, Yukatel Denizlispor Kulübü ve camiasının da bu oyuncularımıza hem maddi hem manevi hem de kariyer anlamında çok büyük katkıları olmuştur. Bizim için aslolan Yukatel Denizlispor Kulübü ve camiasıdır. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla bu oyuncuların tüm alacaklarının ödenmesine ve kendilerinden Yukatel Denizlispor Kulübü menfaatleri doğrultusunda kulüp bulmalarının istenmesine karar verilmiş ve süresiz kadro dışı bırakılmışlardır.Kamuoyuna saygıyla sunarız.

RECEP NİYAZ HAKKINDA AÇIKLAMA GELMEDİ

Kulüple maddi sıkıntılar yaşayan oyuncular arasında Recep Niyaz da yer alıyordu. Niyaz’ın da TFF’ye başvuruda bulunduğu ve kadro dışı kaldığı bilgisi edinilmişti. Ancak kulüp Recep ile ilgili bir bilgi paylaşmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.