enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
35°C
Denizli
35°C
Açık
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
36°C

Yusuf Şimşek Kappel’i Sildi

Yusuf Şimşek Kappel’i Sildi
A+
A-

Transfer istediğini söyleyip yönetimi, sakat olduğunu öne sürüp hocasını kızdıran Leandro Kappel defterden şimdilik silindi.

 

Denizlisporhaber.com’dan Selami Aydın’ın haberine göre  Kappel’in tavırları hem yönetimin hem de teknik ekibin moralini bozdu.  Daha önce kendisine transfer teklifleri olduğunu söyleyip yönetimden izin isteyen fakat izin alamayınca isteksiz davranışları ile dikkat çeken futbolcu şimdi de sakatlık bahanesini öne sürerek Elazığspor maçında oynamayacağını söyleyerek Teknik Direktör Yusuf Şimşek’i kızdırdı.

Önceki gün gazetecilerin sorularını yanıtlarken, “Bu sakatlığı ben de yaşadım. Zaman zaman ağrılarınız olsa da maçta oynamanıza engel bir durum yok. Futbolcu oynamak istemiyor” diyen Yusuf Şimşek Kappel’i defterden sildi.

 

Pasaport işlemleri için ülkesine giden ve bugün takıma dahil olması beklenen futbolcu artık oynamak istese de Şimşek, Kappel’siz bir oyun planını hazırladı bile. Futbolcusunun davranışına çok kızan genç teknik adamın Futbolcu talep etse de Elazığspor maçında oynatması beklenmiyor. Kappel hakkındaki karar ise Elazığspor maçından sonra yönetim ve teknik heyetin bir araya gelmesinden sonra alınacak. Futbolcunun kadro dışı bırakılması da seçenekler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.