enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5357
EURO
34,8970
ALTIN
2.435,38
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Başkan Akışık’tan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Akışık’tan Ramazan Bayramı mesajı
12.05.2021
A+
A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, Ramazan Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Rahmet ayını geride bırakıp Ramazan Bayramı’na ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayının coşkusunu, huzurunu tam anlamıyla yaşayamasak da bu güzel ayın manevi duygusunu evlerimizde yerine getirdik.

Ramazan ayı, Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Bizler camilerde teravih namazımızı kılamasak da, iftar sofralarında buluşamasak da birlik ve beraberlik duygularımızı, kardeşliğimizi, paylaşmanın güzelliğini dolu dolu yaşamaya çalıştık. Zor günleri birlik ve beraberlikle aşabileceğimizi bir kez daha anladık. İhtiyaç sahiplerine yardım eden, onların dertleriyle dertlenen, yetimleri güldüren herkesten Allah razı olsun. Biz Türk milleti olarak yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığını gördük, hissettik, hissettirdik. Bu dayanışmayı bayramda da sürdürmeli Ramazan Bayramı’nda akrabalarımızı, eşimizi, dostumuzu, hastamızı ve bizlerden ziyaret bekleyenleri, evlerine gidemesek de, telefonla arayarak hal hatır sormalı, gönüllerle olduklarını hatırlayıp hatırlatmalıyız.

Birlik ve beraberliğin bize ne kadar yakıştığını, bir olunca her zorluğun nasıl aşıldığını bize gösteren Ramazan ayına şükürler olsun. İnşallah birbirimize daha sımsıkı sarılacağımız bayramlar yakında. Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj yakınlaştırır kalplerimizi. Kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Hep bir arada olabileceğimiz, mutluluk ve sağlık dolu, birbirimize sımsıkı sarılabileceğimiz huzurlu bayramlar geçirmek dileğiyle. En içten, en kalbi duygularımla, Denizli halkı başta olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, en kısa zamanda bu salgından kurtulmayı dilerim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.