enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3786
EURO
34,6919
ALTIN
2.429,25
BIST
10.001,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Başkan Örki Şampiyonları Ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’den 1. Lig’e yükselen Pamukkale Belediyespor takımını ağırladı. Takım oyuncuları şampiyonluk kupasını Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye takdim etti.

Başkan Örki Şampiyonları Ağırladı

Pamukkale Belediye Spor Kulübü’ün ilk branşı olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 2. Lig’de başladığı 2022-2023 sezonunu 1.Lig’e yükselerek tamamladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Milletvekili Nilgün Ök’ün de katılımıyla, takım oyuncularını Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırladı. 2022 yılının Kasım ayında başlayan ligde oynadığı 9 maçın 7’sini kazanan mavi-beyazlı ekip ligde 3. sırada yer almıştı. Ülkemizde büyük yıkıma neden olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlere nedeniyle Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, liglerin devam etmemesini kararlaştırmıştı. Federasyon 2. Lig’de gruplarında ilk 5 sırada yer alan takımların bir üst lige aldı. Böylece grupta 3. Sırada bulunan Pamukkale Belediyespor 1. Lig’e yükselmiş oldu.

BAŞKAN ÖRKİ; “DÜNYADA ADIMIZDAN SÖZ ETTİRİYORUZ”

Meclis Salonu’nda Pamukkale Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Soyfidan, kulüp yönetimi üyeleri, antrenör Erol Kayhan ve takım sporcuları, sezon başında verdikleri sözü tutmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ettiler. “Bizleri başarılarınızla gururlandırdınız. Göğsümüzü kabarttınız” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Şehrimizin de hakikaten mutlu olmasına vesile oldunuz. İnşallah 1. Ligde de çok güzel bir performans göstermek suretiyle yine şehrimizin marka değerini yukarıya doğru taşımaya devam edeceksiniz. Aramızda milli sporcularımız var. Milli sporcu olmaya aday arkadaşlarımız var. İnşallah milli sporcu sayımızı da artmış olacağız. Pamukkale Spor Kulübü olarak birden fazla branşta başarılarımızla dünyada adımızdan söz ettiriyoruz. Ben umuyorum ki, Tekerlekli Basketbol Spor Kulübü üyesi olan bu sporcu arkadaşlarımız Denizli’mizin ve Pamukkale’mizim adını artık Türkiye’de adımızı bilmeyen yok dünyaya tanıtmış olacaklar. Her yerde Pamukkale’mizim o güçlü sesini duyurmuş olacaklar. Her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Başarılarınızın daim olsun” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise “Belediye başkanımıza spora ve sporcuya sağlamış olduğu katkılardan dolayı özellikle teşekkür ediyoruz. Sizin başarınız bizi ayrıca gururlandırdı. Göğsümüz kabardı. İnşallah birinci ligde de başarılı olacağınıza inanıyorum. Rabbim Avrupa kupalarına da katılmayı nasip etsin. İnşallah bundan sonraki süreçte de şehrimizin Pamukkale’mizin ismini başarıyla duyuracağınıza inanıyorum. Sizde de o azmi görüyorum. Tebrik ediyorum başarılar diliyorum” diye konuştu. Pamukkale Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcuları aynı zamanda Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı olan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye şampiyonluk kupasını takdim ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.