enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2544
EURO
34,7758
ALTIN
2.395,10
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
24°C

DENİB Heyetinden Eximbank Ziyareti

Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu, 27 Aralık 2018 tarihinde Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım’ı ziyaret etti.

DENİB Heyetinden Eximbank Ziyareti
27.12.2018
A+
A-

Gündeme ilişkin konuların görüşüldüğü ve karşılıklı fikir alış verişlerinin yapıldığı ziyarette, ihracatçıların Eximbank ile ilgili soruları da doğrudan iletildi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli’nin 2018 yılında yaklaşık 3,4 milyar USD ihracat gerçekleştireceğini belirterek şunları söyledi:

“Denizli, ülkemizin en önemli ihracat oyuncularından biri ve ülkemizin en çok ihracat yapan 9. ili konumunda. Denizli’de de şubesi bulunan Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ı ile birlikte ihracatçısına en çok destek sağlayan Eximbanklar listesinin en üstünde yer alıyor…

Bu destek, sürdürülebilir büyümenin anahtarı olan ihracatın artış trendini devam ettirmesi, finansmana daha çabuk ve daha kolay erişim bakımından son derece önemli.

Bugün, Eximbank Genel Müdürümüz Sayın Adnan Yıldırım ile bir araya geldik. Kendisi bizi oldukça iyi ağırladı, çok teşekkür ediyoruz. Türk Eximbank’ın önümüzdeki dönemlerde de ülkemiz ihracatına sağladığı katkıları sunmaya devam edeceğinden eminiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.