enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı 2023

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı 2023
23.01.2023
A+
A-

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alacak. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 28 personel alımını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek. 2. Kaptan, 2. Mühendis, gemici ve yağcı personeli kadrolarında istihdam sağlayacak olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı KPSS şartı ile yapılacak. Peki, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları ne? Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru ekranı nasıl kullanılacak? Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı KPSS şartı aranacak mı? İşçi alımı için Kıyı Emniyeti duyurular bölümüne nasıl ulaşılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gemici alımı için harekete geçti. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 28 personel alınacak. Adaylar, 27 Şubat tarihine kadar başvuru yapabilecek. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Gemici Alımı Yapacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Resmi Gazete’de yayımlanan Kıyı Emniyeti duyurular ilanına göre, 28 daimi işçi alımı için başvurular sürüyor. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü gemici alımı için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx ya da İŞKUR hizmet merkezlerine şahsen gidilerek yapılacak. 

Kıyı Emniyeti Personel Alımı Şartları

Kıyı Emniyeti personel alımı şartları ve başvuru tarihlerine ilişkin yapılan açıklamada, Kıyı Emniyeti personel alımı 2023 için başvuru tarihinin 27 Ocak 2023 tarihinde tamamlanacağı bildirildi. 

Kıyı Emniyet Müdürlüğü Hangi Kadrolara Personel Alacak?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı için açılan kadroları da açıkladı. Buna göre 3 kişi 2. kaptan, 5 kişi 2. mühendis, 10 gemici ve 10 yağcı personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurulara ilişkin kesin listelerin alınmasının ardından İŞKUR tarafından sözlü sınav, mülakat yeri, saati ve tarihi ayrıca duyurulacak. 

Kıyı Emniyeti Personel Alımı KPSS Şartı Ne?

Kıyı Emniyeti personel alımı KPSS şartı da bulunuyor. Adayların atamaya esas başarı puanı, sözlü sınav ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan ortalaması alınarak belirlenecek. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kuruluşa gönderilen aday listelerinde, ilan edilen başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacağı bildirildi. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kuruma yapılacak başvuruların geçersiz olacağını, başvuruların, belirlenen süre dahilinde Türkiye İş Kurumu İŞKUR web sayfasından ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen gidilerek yapılabileceğini bildirdi. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları taşıyan adayların belirlenmesinin ardından Türkiye İş Kurumunca kesin listelerin ulaşmasıyla, sözlü sınav, mülakat yeri, saati ve tarihi ile ilgili bilgilerin ayrıca duyurulacağı da bildirildi. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Sınav Puanlama Sistemi Nasıl Olacak?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yapılacak sınavın konuları ve puanlama sistemine ilişkin de bilgiler verdi. 

Buna göre,

1- Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ile ilgili sorular 20 puan değerinde olacak.

2- Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi alanında yöneltilecek soruların toplam puanı 20 olarak değerlendirilecek.

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü görevlerini ilişkin bilgilerin sınanacağı bölümün puan değer ide 20 olarak açıklandı.

4- Mesleki bilgi ve yeterliliğin ölçülmesine ilişkin konular 40 puan olmak üzere toplamda 100 tam puan üzerinden yapılacak. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sınavda başarılı sayılmak için sınav kurulu üyelerince verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 60 olması şartını arayacak. Adayların atamaya esas başarı puanı; kurum tarafından yapılan sözlü sınav puanı ile KPSS puanının aritmetik ortalaması alınmak suretiyle belirlenecek ve kurumun internet sitesinde ilan edilecek. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınacak. KPSS şartı aranmayan tüm adaylarda sınavda başarılı sayılmak için sözlü sınavda kurul üyelerince verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 60 olması şarttır. Bu adaylar için sözlü sınav (mülakat) sonucu atanmaya esas başarı puanını oluşturur. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecektir. Asıl ve yedek aday listeleri kurumun internet sitesinden ilan edilecek ve listede yer alan adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Ege haberleri için tıklayın

Denizli Haberleri için tıklayın

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.