enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2689
EURO
34,7100
ALTIN
2.400,76
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Pamukkale Üniversitesi PDREM’e bin 658 yeni öğrenci kayıt oldu

Pamukkale Üniversitesi PDREM’e bin 658 yeni öğrenci kayıt oldu
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, ziyaret ettiği PAÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi hakkında PDREM Müdürü Doç.Dr. Hülya Şahin Baltacı’nın rehberliğinde merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. PDREM Müdürü Baltacı, geçtiğimiz dönemden beri Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz verilen bireysel psikolojik danışma, grupla psikolojik danışma, seminer, konferans, panel, eğitim, sevk (yönlendirme), sosyal beceri eğitimi, psiko-eğitim, oryantasyon (uyum), kişisel farkındalık atölyeleri gibi yapılan çalışmalar hakkında Rektör Bağ’a detaylı bilgi verdi.

Pamukkale Üniversitesi Merkez yerleşkesinde yer alan ve 2017 yılının Mayıs ayında faaliyete geçirilen merkezin öğrenciler için daha verimli hale getirilmesi için fikir alışverişinde bulundu.

BİN 658 YENİ KAYIT ALINDI

Oryantasyon programı bilgilendirme çalışmaları her birimde formatör öğretim üyeleri tarafından tanıtım çalışmaları ise basılı afiş ve sosyal medya aracılığı ile gerçekleştirilmekte olup, 32 binden fazla kişiye ulaşıldı.
Yeni kayıt haftasında bin 658 yeni kayıt olan öğrencinin, PAÜ’lü gönüllü öğrenciler tarafından yüz yüze görüşerek karşılanmasıyla başlayan oryantasyon süreci, 24 Eylül – 5 Ekim 2018 tarihleri arasında akademik birimlerde düzenlenen tanıtım günleri ile devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.