enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
35,0035
ALTIN
2.452,35
BIST
9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

PAÜ Hastanesine Yeni Bir Yoğun Bakım Ünitesi 

PAÜ Hastanesine Yeni Bir Yoğun Bakım Ünitesi 
19.09.2019
A+
A-

Hayırsever Akçay daha önce Hastanemizin Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde  kullanılmak üzere Ventilatör ( solunum )  cihazı  bağışlamış ve sonrasında Türkiye’de ilk olan Aritmi merkezini de hastanemize kazandırarak hastalarımızın şehir dışına gitmelerinin önlenmesini sağlamıştı.

Bağışlarına devam eden hayırseverimiz Muammer Akçay son olarak   Himmet Akçay Girişimsel Pulmonoloji ( Servis ve Yoğun Bakım ) Ünitesinin yapımını üstlendi. Yeni açılan ünite ile  Göğüs Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi vb. takibi gereken hastaların dahili diğer sorunlarının da hızla tedavi edebilecek donanıma sahip koşullarda bir ünite olacağı;  yoğun bakım  ve sonrası tedavileri sağlanarak hastalara en iyi hizmet verileceği bildirildi.

Başhekimlik makamında gerçekleşen protokole PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer. Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Uğurlu  ve Nöroloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan  katıldılar. Başhekim Prof. Dr. Türkçüer daha önce birçok bağışta bulunan hayırseverimiz Muammer Akçay’a  yeni bağışı için  hayırseverlere örnek olduğu için teşekkür ettiler.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.