enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3605
EURO
34,7733
ALTIN
2.394,83
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C

Rektör Kutluhan’dan İletişim Fakültesine bina müjdesi

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleşti. İletişim Fakültesini çok önemsediklerini belirten Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Fakültemizin kendisine ait bir binası yok. Yeni yapılacak binayı İletişim Fakültesine tahsis edeceğiz” dedi.

Rektör Kutluhan’dan İletişim Fakültesine bina müjdesi
A+
A-

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, akademik ve idari personel ile mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Törende mezuniyet sevinci yaşayan 60 öğrenci yeni bir hayata ‘merhaba’ dedi. Mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, mutluluklarını öğretim üyeleri ve aileleriyle paylaştı. Öğrenciler keplerini atarak mezuniyetlerini kutladı.

Mezun olan öğrencileri tebrik eden ve ‘pusulanız hep doğruları göstersin’ diyerek temennilerini ileten İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, “ Bizler sizlere düşüncelerini açık ve net bir şekilde ifade edebilen, bunları başkalarıyla paylaşabilen, vizyoner ve başkalarının hayatına saygı duyan bir birey olmanın yollarını gösterdik. Her şeyden önemlisi nasıl öğrenebileceğinizin metodolojisini verdik. Günümüz koşullarında yaşam boyu öğrenmenin ne kadar gerekli ve keyifli bir süreç olduğunu hatırlattık. Dünya Ekonomik Forumu tarafından her 2 yılda bir yayınlanan 2023 raporunda 4 madde var. Bunlar; meraklı olma ve yaşam boyu öğrenme, teknoloji okuryazarlığı, güvenirlilik, detaylara inmek, empati ve aktif dinlenme Bütün bu beceriler aslında bize tek bir mesaj veriyor. Gerçek hayatta hepimiz işimize, insana ve yaşana dair eğitimi öğrencileriyiz. İçinde bulunduğumuz periyodun iyi ve başarılı öğrencisi olmak için yol alıyoruz ve buna ihtiyacımız var. Sizi bu duygularla, yeni ufuklara yelken açmaya hazırlanırken, rüzgârınız bol olsun, doğru yerden essin ve pusulanız hep doğruları ve doğru rotayı göstersin. Yolunuz bahtınız açık olsun.” ifadelerini kullandı.

Rektörden İletişim Fakültesine müjde

“İletişim Fakültesinde 30 öğrenciyle başlayan bu yolculukta bugün 7. dönem mezunlarını veriyoruz” diyen Prof. Dr. Kutluhan, “İletişim Fakültesi, Mimarlık fakültesi, Hukuk Fakültesi, Turizm Fakültesi, bunların kendilerine has binaları yok. Yaptığımız çalışmalar sonucunda yeni yapacağımız binayı İletişim Fakültesine veriyoruz. Buda iletişim fakültesini önemsediğimizin en büyük göstergesi. Bugüne kadar 281 öğrencisini mezun eden İletişim Fakültesi, bugün de 60 öğrencisini daha mezun etmenin mutluluğunu yaşıyor. İletişim Fakültemiz ülke genelinde bulunan 60 Devlet üniversitesinde yer alan Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümleri arasında 11. Sırada yer almakta ve her yıl yüzde yüz doluluk oranıyla eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Bu durum aslında tesadüf değildir. Bugün artık sizlerin onur ve gurur günü. Sizleri ayrıca tebrik ediyorum. Bir kez daha siz sevgili öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyor, mezuniyetlerinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.