enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4348
EURO
34,7625
ALTIN
2.433,35
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerde çalışmalar sürüyor

Merkezefendi Belediyesi geçtiğimiz günlerde Denizli’de yaşanan sel felaketinde haneleri hasar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor, tahrip olan yolları da onarıyor.

Sel felaketinin yaşandığı bölgelerde çalışmalar sürüyor

İlçe genelindeki faaliyetlerine devam eden Merkezefendi Belediyesi, Denizli’de yaşanan şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel ve su baskınlarından etkilenen mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, hasar gören haneleri tek tek ziyaret ediyor, oluşturulan hasar tespit raporlarına göre vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise tahrip olan ara yolları onarmak için yoğun bir şekilde mesai harcıyor. Yapılan çalışmalarla birlikte sokaklar kullanıma tekrar açılacak.

“Özveri ve titizlikle çalışıyoruz”

Çalışmaları en kısa sürede tamamlayacaklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ekiplerimizle birlikte yaraları sarmak için canla başla çalışıyoruz. Evleri hasar gören hemşehrilerimize yardımlarımızı yapıyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Aynı zamanda bozulan, çöken ve tahrip olan yolları da onarıyoruz. Felaketin en çok etkilediği bölgelerde ekiplerimiz büyük bir özveri ve titizlikle çalışmalarını gerçekleştiriyor. Hemşehrilerimizi hiçbir şekilde yalnız bırakmıyoruz, bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.