enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Vali Karahan’dan Gaziler Onuruna Yemek

Denizli Valisi Hasan Karahan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Gazi, Gazi yakını ve Şehit yakınlarının onuruna yemek verdi.

Vali Karahan’dan Gaziler Onuruna Yemek
20.09.2018
A+
A-

Kayalar Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Kazım Arslan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, askeri ve mülki erkân ile Gazi ve Gazi yakınları ile Şehit aileleri katıldı.

Gazi ve Şehit ailelerine davetlerine icabet ettikleri için teşekkür eden ve masaları gezerek ailelerle görüşen Vali Hasan Karahan ve eşi, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

Etkinlikte bir konuşma yapan Vali Karahan; “Güzel bir akşamda birlikteyiz. Bugün tarihte Mustafa Kemal Paşa’ya Gazilik Unvanının Meclis tarafından verildiği bir gün ve o günden bugüne de Gaziler günü olarak kutluyoruz. Bugün de Gazilerimiz, Gazi ailelerimiz ve şehitlerimizin aileleri ile birlikte bu günü anmak için buradayız. Denizli’nin bu birlik ve beraberliği, anlamlı günlerde bir araya gelişi, samimiyeti ve sıcaklığı gerçekten örnek. 81 vilayetimizde bu konuda çok güzel faaliyetler oluyor ama ben tüm kalbimle şahitlik ediyorum ki Denizli bu işte çok samimi bir şekilde bir araya geliyor. Küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine herkes Gazi ve Şehit yakınlarının yanında bütün kalbiyle onların destekçisi oluyor.’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.