enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3096
EURO
34,8365
ALTIN
2.409,73
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Yusuf Garip’ten Ramazan Bayramı Mesajı

Yusuf Garip’ten Ramazan Bayramı Mesajı
12.05.2021
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, şunları söyledi, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayını idrak ederek, milletçe kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Toplumsal dayanışmanın, kardeşliğin, barış ve huzurun egemen olduğu bayramlar, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa umudu yeşertmektedir. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde bayramda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanması nedeniyle büyüklere ziyarete gidilemese de, telefonla arayarak bayramlarını kutlayıp, hal hatır sormanın önemini hatırlatmak isterim. Bayramlar kırılan kalpleri onarmaya yarayacak bir helalleşme fırsatıdır. Bu anlamlı bayramın önce ülkemize ve milletimize, dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe, vesile olması temennisi ile tüm Türk İslam aleminin ve hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim. Bu salgının da bir an evvel bitmesini ve sevdiklerimizle kucaklaşabildiğimiz günlere kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ederim.”

“YÜREĞİMİZ YANIYOR”

İsrail Hükümetinin böylesi manevi bir dönemde Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere müdahalesini sert bir dille kınayan Garip, “Kudüs Müslümanların ilk kıblesidir. Kudüs, bütün semavi dinler için kutsal bir kent iken, elli kanlı terör devleti İsrail, yine vicdansızlığını gösterdi. Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli kardeşlerimize yapılan saldırıyı kınıyorum. Çocuk, sivil onlarca Filistinli saldırılarda can verdi, onlarcası yaralandı. Vicdan yoksunu İsrail Hükümetinin yaptıkları yürekleri dağladı. Kudüs’ün ve Harem-i Şerif’in statüsünü aşındırmaya yönelik İsrail’in vahşi eylemlerine karşı duruşumuz en yüksek şekliyle sürecektir. Kardeş Filistin halkının, haklı özgürlük, adalet ve bağımsızlık mücadelesini savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.