enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,7084
ALTIN
2.392,65
BIST
10.154,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

GPT-4 Kullanıma Sunuldu!

GPT-4 Kullanıma Sunuldu!
A+
A-

OpenAI, son zamanların popüler uygulaması ChatGPT’nin en yeni sürümü olan GPT-4’ü duyurdu. GPT-4, daha güvenli ve kullanışlı bir deneyim sunmak için çeşitli yenilikler getiriyor. Bu geliştirmelerle birlikte, ChatGPT’nin kullanıcılarının sorularını cevaplayabilme ve isteklerini yerine getirebilme yetenekleri daha da gelişti.

GPT-4, müzik besteleme ve senaryo yazabilme yeteneklerine sahip. Ayrıca kullanıcının yazım tarzını öğrenerek kurgusal veya teknik metinlerde ortak bir çalışma yürütebiliyor. İşleme kapasitesi olarak da önemli bir gelişme kaydeden GPT-4, 25.000’den fazla kelimeyi anlayabiliyor. Artık daha uzun içerikler oluşturabiliyor, karmaşık konuşmaları anlayıp cevap verebiliyor, belgelerde arama yapabiliyor ve belgeleri analiz edebiliyor.

“İnsan Seviyesinde Performans”

GPT-4 modeli, ücretsiz ChatGPT sürümünde ve mobil uygulamasında kullanılan GPT-3.5’e kıyasla daha gelişmiş özelliklere sahip. Metin üretme yeteneğine ek olarak, GPT-4 görselleri de girdi olarak kabul edebiliyor. Profesyonel ve akademik kıyaslamalarda “insan seviyesinde” performans gösterebiliyor. GPT-4, kamuya açık web sayfaları dahil olmak üzere kamuya açık veriler ve OpenAI’nin lisansladığı veriler kullanılarak eğitildi. Ancak görüntü anlama özelliği henüz tüm OpenAI müşterileri tarafından kullanılamıyor; bu özellik şu anda yalnızca Be My Eyes ile bir ortaklıkta test ediliyor.

OpenAI ayrıca, başarılı ödeme geçmişi olan tüm mevcut OpenAI API geliştiricilerinin GPT-4’e erişebileceğini duyurdu. Bu erişim, zamanla yeni geliştiricilere de açılacak.

OpenAI’nin ChatGPT’yi geliştirerek yeni özellikler eklemesi, kullanıcıların daha fazla interaktif deneyim yaşamasını sağlıyor ve yapay zeka teknolojisinin sınırlarını genişletiyor. GPT-4’ün duyurulması, bu alanda yapılan araştırma ve geliştirmelerin devam edeceğini gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.