enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4556
EURO
34,7971
ALTIN
2.470,80
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Merkezefendi Teknoloji İle Hizmet Sağlıyor

Merkezefendi Teknoloji İle Hizmet Sağlıyor

Merkezefendi Belediyesi yine bir ilke imza attı. Merkezefendi Belediyesi Zabıtası, esnaf dostu bir uygulamayı hayata geçirdi. Buna göre artık işyerlerinin camlarına yapıştırılacak olan karekod, zabıta ekipleri tarafından okutularak, işletmeye ait bilgilere ulaşılabilecek.  Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bugün geldiğimiz noktada artık hizmetimizin kalitesini bir tık daha yukarıya çıkarıyoruz” dedi.

Muhammet Subaşıoğlu

Muhammet Subaşıoğlu

Merkezefendi Belediyesi bir ilkin altına daha imzasını attı. Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yeni bir uygulamayı başlattı. Belediye ile işletmeler arasındaki işlemlerin kolaylaştırılmasını ve hızlandırılmasını sağlayacak olan karekod uygulaması başladı. Artık her işletmenin bir karekodu bulunacak. İşyerlerinin camlarına yapıştırılacak olan karekod, işletmelerin kimlik kartı görevini görecek. Zabıta ekipleri tarafından okutularak, işletmeye ait bilgilere ulaşılabilecek. Bu uygulama sayesinde zabıta ekipleri okuttukları karekod ile denetim raporu hazırlayabilecek, çıktı alabilecek. Uygulamada işyerinin belediyeye olan borcu sorgulanabilirken, işyerinin denetim süreci kolayca izlenebilecek. Yine karekod uygulamasıyla üretim yerlerinin denetimi haricinde ruhsat vb. denetimler için işletme içerisinde girilmeye gerek kalmadan ve işyerindeki müşteri rahatsız edilmeden çalışma yapılabilecek.

Muhammet Subaşıoğlu

Muhammet Subaşıoğlu

“Hizmet kalitemiz sürekli yükselişte”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilk karekodları işyerlerinin camlarına kendisi yapıştırdı. Ardından da açıklama yapan Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükselttiğinin altını çizdi. Subaşıoğlu, “Kurulduğumuz günden beri zabıta hizmetleri ile ilgili aslında bir felsefemiz vardı. Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ‘Bir dost hep dost’ anlayışı çerçevesinde bugüne kadar hizmet etmişti. Bugün geldiğimiz noktada artık bu hizmetin kalitesini bir tık daha yukarıya çıkarıyoruz. Artık bütün Merkezefendi sınırları içindeki iş yerlerini karekod uygulamamızla iş yerlerinin dış mekanında yapıştıracağımız bu çok küçük karekod uygulaması ile birlikte belediye ekiplerimiz geldiği zaman burada bütün iş yeri ile ilgili ruhsat bilgileri, vergi bilgileri, çevre temizlikle ilgili bütün bilgileri burada doğrudan doğruya tablet yöntemiyle anlık online olarak izleyebilecekler. Esnafımızın müşterilerini içeriye girerek hiçbir şekilde rahatsız etmeden Merkezefendi Belediyesi olarak gerekli hijyen, vergi ve diğer mevzuatla ilgili denetimleri arkadaşlarımız bizzat yerinde yapmış olacaklar” dedi.

Muhammet Subaşıoğlu

Muhammet Subaşıoğlu

“Müşteriler içinde önemli bir uygulama”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açıklamasının devamında karekod uygulamasının işletmeye gelen müşteriler için de önemli olduğunu söyledi. Başkan Subaşıoğlu, nedenini de şu sözlerle açıkladı: “Bu yapıştırmış olduğumuz karekod uygulamasıyla aslında bu iş yerlerini bir anlamda akredite etmiş oluyoruz. Bu uygulamayla birlikte bu karekodu gördüğünüz yerde ‘Müşteriler bu esnafımızın iş yerine güvenle girebilirsiniz. Çünkü Merkezefendi Belediyesi’nin denetimindedir. Kontrolü altındadır’ diyoruz. Bu esnaflarımız çok güzel bir yeniliktir”dedi.

Muhammet Subaşıoğlu

Muhammet Subaşıoğlu

“Son derece güzel bir uygulama”

Başkan Subaşıoğlu, açıklamalarını “İşyeri ile ilgili tüm arşivin dijital olarak tutulması anlamında da büyük bir kolaylık sağlıyor. Artık esnaflarımız kendi iş yerleri ile ilgili ruhsat arşivinden tutunda diğer arşiv bilgilerine kadar belediyemize gelmelerine gerek olmaksızın burada bir dijital okuma yöntemiyle tüm bilgilere de ulaşabiliyor olacaklar. Bu belediyelik açısından, ilçe belediyelerin verdiği iş yeri ruhsat hizmetleri, zabıtanın iş yeri ruhsat hizmetleri çerçevesinde yapmış olduğu denetimler anlamında son derece güzel bir uygulama. Son derece esnaf dostluğu bir uygulama.  ‘Bir dost hep dost’ olan Merkezefendi Belediyesi Zabıtası için de yeni bir hizmet, yeni bir kalite, standartların daha da yukarıda çekilmesi anlamına geliyor. Ben emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” sözleriyle sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.