enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3352
EURO
34,7147
ALTIN
2.408,07
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Netflix, Hesap Paylaşımına Son Veriyor: Şifre Paylaşımı Kısıtlaması Uygulanıyor!

Netflix, bugünden itibaren Türkiye dahil tüm ülkelerde hesap paylaşımı kısıtlamasını uygulamaya başladı. Haneler arasında yaygın olarak yapılan hesap paylaşımı artık son buluyor. Dijital platform, şifre paylaşımıyla ilgili kısıtlamayı ilk olarak Hindistan ve diğer bazı ülkelerde başlatmıştı. Şirket, hesap şifrelerinin ticari açıdan sıkıntı yarattığını belirterek bu adımı atmaya karar verdi.

Netflix, Hesap Paylaşımına Son Veriyor: Şifre Paylaşımı Kısıtlaması Uygulanıyor!
A+
A-

Perşembe gününden itibaren Netflix, dünyanın neredeyse tamamında hesap paylaşımını engellemeye başlayacak. Şirket, geçtiğimiz yıl bu uygulamayı test etmeye başlamış ve Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz, İspanya ve Amerika gibi ülkelerde uygulamayı genişletmişti. Şimdi de bu kısıtlama Türkiye ve diğer ülkeleri kapsıyor. Artık hesap şifresi paylaşmak isteyenlerin ek bir ödeme yapmaları gerekecek.

Bu yeni uygulama sayesinde Netflix, abone sayısında önemli bir artış yaşadı. Şirket, geçen yılın aynı çeyreğinde yaklaşık 1 milyon abone kaybetmişken, hesap paylaşımının sınırlandırılmasıyla 6 milyon yeni abone kazandı. Netflix, yeni kısıtlama için yeni üyelik seçeneği sunmayacak.

Hesap paylaşımının sona ermesiyle birlikte kullanıcılar, kendi hesapları için ödeme yapmayı tercih ederek platformun sunduğu içerikleri daha kesintisiz ve kaliteli bir şekilde izleyebilecekler. Netflix’in yeni adımı, platformun daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunma amacını yansıtıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.