enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2976
EURO
34,7898
ALTIN
2.404,27
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

31 Mart’a Sayılı Günler Kala Denizli Ne Düşünüyor?

31 Mart’a Sayılı Günler Kala Denizli Ne Düşünüyor?
05.01.2019
A+
A-

31 Mart yerel seçimleri yaklaşıyor, siyaset hareketleniyor. Denizli’de tüm partilerin ilçe belediye başkanlarının açıklanması merakla beklenirken, belli olan büyükşehir belediye başkanlarının güçleri ve ittifakların hesaplamaları ise merak ediliyor. Bu merak saha anketleri ile giderilmeye çalışılırken, Denizli’nin sosyal medya birlikteliklerinden olan Denizli Online Facebook grubu kendi arasında bir ankete başladı.

“31 Mart’a Sayılı günler kala Denizli ne düşünüyor?
Söz Sende DENİZLİ ONLİNE!”

Denizli’de kurulan ve geniş kitlelere hitap eden Denizli Online grubu kendi içinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Kim olsun?”  anketine başladı. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Denizli halkının ne düşündüğünü merak ettiklerini ifade eden grup yöneticileri ise amaçlarının siyaset yapmak olmadığını dile getirdi.

PEKİ DENİZLİ ONLİNE GRUBU KİM?

Denizli Online Furkan Köse, Zeki Altıntaş, Berkan Kökmen ve Salim Kaba tarafından yaklaşık bir buçuk sene önce kuruldu. “Kuruluş amacımız ise kent içi bilgi akışını hızlandırabilmek. Denizli’de olan biten her şeyi en kısa yoldan Denizlililerle paylaşmayı amaçlıyoruz” diyen grup yöneticileri, “Herkese açık gönderilerimiz var.  Örneğin Denizli’de bir vatandaşımızın tekerleği patladı.  Hemen grubumuza yazarak orada bir lastikçiye ulaşabilmekte. Veya bir telefon ihtiyacı gibi herhangi bir ihtiyaç durumunda diğer grup üyelerinin ulaşmasını sağlıyoruz” diyor.

“DENİZLİ’MİZE FAYDALI ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Denizli Deda Haber’e demeç veren grup yöneticisi Furkan Köse, “Uzun zamandan beri Denizli Online üzerinde menfaat gütmeden, gelir sağlamadan Denizli’de ki insanlarımıza bilgi akışını hızlı bir şekilde sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

İşlerinin bu grupta siyaset yapmak olmadığının altını çizen Köse, “Yerel seçimlerde de Denizli’mizi ilgilendiren bir konu olduğu için bu anketle vatandaşlarımızın düşüncelerini öğrenmeyi ve Denizli’mizi yönetecek olan kişilerin vatandaşlarımızın neler düşünüp istediklerine biraz daha hassasiyetle yaklaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz.  

Denizli özelinde 60 bin üyemiz vardır. Kesinlikle herhangi bir siyasi partiye üye değiliz. Tamamıyla Denizli’mize faydalı olacak işler yapmaya çalışıyoruz.  Grubumuzun amacı budur” diyerek herkesi Denizli Online grubundaki ankette oy kullanmaya davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.