enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5187
EURO
34,9082
ALTIN
2.431,46
BIST
9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
28°C

Ak Vadi Festivali Başladı

Ak Vadi Festivali Başladı
23.09.2017
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Akvadi Festivali dün başladı.

Gün boyu çeşitli etkinliklerin yapıldığı festival alanında akşam Türkiye’nin sevilen rock grubu Gripin, Denizlili hayranlarını coşturdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi daha önce kanalizasyon atıklarının aktığı, Bağırsak deresi olarak bilinen bölgeyi ıslah ederek büyük bir yaşam alanına çevirdi. Ege Bölgesi’nin en büyük parklarından biri olan Akvadi parkını kuran Büyükşehir Belediye bu sene il defa Akvadi şenliklerini düzenledi. 3 gün sürecek Festival dün çeşitli etkinliklerle başladı. Festival kapsamında akşam Türkiye’nin sevilen rock grubu Gripin, hayranlarıyla buluştu. sevilen şarkılarını Denizlililer için okuyan Gripin konsere katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Gripin hayranları şarkılara eşlik ederek konserin doyasıya tadını çıkardı.

BAĞIRSAK DERESİ AKVADİ OLDU

Festivale katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Akvadi Parkı’nın 15 yıl önce Bağırsak deresi olarak bilindiğini anlatan Zolan, “bu derenin içinden Denizli’nin kanalizasyon atıkları akardı. Etrafa pis kokular yayılırken çocuklar onun içinde oynardı. Zaman zamanda bu pis alanda boğulan çocuklarımız olurdu. Çok şükür o pis dere ıslah edilerek Ege’nin en büyük parkı haline getirildi. Denizli’ye yakışanda budur. Ben burada büyük emeği olan Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye çok teşekkür ediyorum. Gözden ırak olan bu bölgenin güzelliklerini tüm Denizli’ye göstermek içinde Akvadi Festivalini düzenledik. Bu festival her yıl dahada güzelleşerek devam edecek.” İfadelerini kullandı. Başkan Zolan, konuşmalarının ardından Gripin grubuna teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.