enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7876
ALTIN
2.423,00
BIST
9.733,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Başkan Subaşıoğlu, Otantik Pazar Yerinde İlk Alışverişini Yaptı

Başkan Subaşıoğlu, Otantik Pazar Yerinde İlk Alışverişini Yaptı
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Gerzele Mahallesi’ne kazandırılan ‘Otantik Pazaryeri’ hizmete girdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, pazar yerini ziyaret etti, esnafla görüştü, alışveriş yaptı.

Muhammet Subaşıoğlu

Muhammet Subaşıoğlu

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı bir projede daha hizmete girdi. Gerzele Mahallesi’nde ‘Otantik Pazaryeri’ her Çarşamba ve Cumartesi günleri alışveriş için kapılarını açıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, otantik pazar yerini ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, pazar esnafının sergilerini tek tek gezerek, esnafla sohbet etti, alışverişini yaptı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Gerzele Mahallemize kazandırdığımız otantik pazar yerimiz hizmete girdi. Artık vatandaşlarımız için her Çarşamba ve Cumartesi günleri kapıları açılıyor. Doğrudan üreticinin kendi ürünleri olan meyve ve sebzeler burada yer alıyor. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgi gösterdiğini görüyoruz. Bugün bu pazar yerimizi ziyaret ettik. Alışverişimizi buradan yaptık. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kullanım amacını Gerzeliler belirlemişti

Merkezefendi Belediyesi tarafından Mayıs ayı içinde bu mahalleye yapılan projenin hangi amaçla kullanılması gerektiği halka sorulmuş ve Gerzele Mahallesi sakinleri halk oylamasıyla sandığa giderek oy kullanmıştı. Yapılan referandum sonucunda sandıktan ‘Otantik Pazaryeri’ kararı çıkmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.