enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5897
EURO
34,8175
ALTIN
2.422,65
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
28°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Açık
29°C

Başkarcı Düğün Salonu’nda İlk Düğün Heyecanı

Başkarcı Düğün Salonu’nda İlk Düğün Heyecanı
24.07.2017
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan düğün salonu, hafta sonunda gerçekleştirilen ilk düğünle hizmete girdi. Düğün salonunda ilk nikâhı, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.

Muhammet Subaşıoğlu

Muhammet Subaşıoğlu

Merkezefendi Belediyesi, ilçede projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu projelerden bir tanesi daha hizmete girdi. Başkarcı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Merkezefendi Belediyesi Hatice Kulaklı Düğün Salonu, Arzu ve Mehmet Emin Keskin çiftinin düğünü ile açıldı. İlk düğünün nikâhını da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.

Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Başkarcı Hatice Kulaklı Düğün Salonu’nda dünya evine giren Arzu ve Mehmet Emin Keskin çiftini tebrik ederek bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulundu.

Çeşitli Organizasyonlar sunuluyor

Yaklaşık 400 kişilik bir kapasiteye sahip olan Merkezefendi Belediyesi Başkarcı Hatice Kulaklı Düğün Salonu’nda, düğün, sünnet, kına, toplantı, konferans gibi birçok etkinlik yapılabilecek. Organizasyonlar için ise Merkezefendi Belediyesi’nin 0258-265-38-88 dâhili 162-163 numaralı telefonlarından irtibat sağlanacak. Aynı zaman düğün salonun alt katı ise pazaryeri olarak hizmete girdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.