enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

5 Yıldızlı Otel Konforunu Bir Ömür Yaşamak için…

12.09.2018
A+
A-

Ömrünüze ömür katacak güzellik sizler için inşa ediliyor.

Denizli’nin eşsiz manzarası karşısında konumlanan, konforu, yaşam kalitesi ve 5 yıldızlı otelleri kıskandıracak lüksü ile “Hayat burada yaşanır” diyeceğiniz bir yaşam alanı sizleri bekliyor, Deda La Vida

Deda Li Vida

En yeni ev teknolojileri ile konforu birleştiren modern konut projesi Deda La Vida, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk Hamamı, saunası, fitness salonu, kapalı otoparkı, spor tesisi, çocuk parkı ve toplantı salonları ile lüks yaşamın tüm gereksinimlerini içinde barındırdan modern bir yaşam kompleksini sizlere sunuyor.

Konforunuz Ön Planda

Cinkaya Bulvarı üzerinde 6 blok halinde inşa edilen Deda La Vida, akıllı ev sistemi ile bir dokunuşla, enerji kullanımını en aza indirebilme imkanı sağlıyor. Elektrik, klima, panjur, su, doğalgaz gibi sistemleri kontrol edebileceğiniz akllı ev sistemleri ile konforunuzun ön planda tutulması amaçlanıyor.

Deda La Vida’da hamam keyfi sizleri bekliyor

Deda La Vida Deda Yapı’nın prestij projesi olarak hayata geçiriliyor. Hem mimari yapısı hem de konut sahiplerine sunduğu lüks sosyal yaşam alanları ile bu güne kadar Denizli’de yapılan konut projelerinden farkını ortaya koyuyor.

“Hayat Burada Yaşanır”

Denizli manzarasına karşı konumlanmış, temiz havası ve açık manzarası ile çok özel bir lokasyonda konumlanan Deda La Vida, sizleri de “Hayat Burada Yaşanır” demek için projeyi görmeye çağırıyor.

“Almadığınıza Değil, Görmediğinize Yanarım”

Deda La Vida’da açık ve kapalı havuzlar sizleri bekliyor

Projenin başında ise Denizli’yi evlendiren Deda Düğün Salonlarının ve konut projeleri için Denizli’li müteahhitlere örnek olan Deda Yapı’nın patronu Abdullah Deda bulunuyor. Abdullah Deda prestij projesi Deda La Vida için ise “Anlatılmaz yaşanır” diyor.  Projeyi anlatmaya, tanıtmaya çalıştıklarında hep bir yönün eksik kalacağını dile getiren Deda, “Deda La Vida projesi bizlerin prestij projesi.

“Şimdi konuta yatırım yapmanın tam zamanı”

Ege’nin 1 numarası olarak adlandırılan bu projemizde kusursuz bir yaşam için her şey düşünüldü. Bu sebeple anlatılanlar eksik kalır. Sizleri mutlaka konutlarımızı görmeye bekliyoruz. Konutlarımızı almadığınıza değil, gelip görmediğinize yanarım. Şimdi konuta yatırım yapmanın tam zamanı. ” dedi.

Deda La Vida Hakkında detaylı bilgi almak, yerinde görmek için aşağıdaki iletişim formundan firma ile temas kurabilirsiniz.

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Telefon Numarası” type=”text” required=”1″][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea”][/contact-form]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.