enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5841
EURO
35,0183
ALTIN
2.456,66
BIST
9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

DENİB’den Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması

DENİB’den Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması
06.10.2017
A+
A-

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından markalaşmaya dikkat çekmek, sektöre genç ve yaratıcı tasarımcılar kazandırmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl “3D-REAMS” temasıyla 6.sının yapılacağı Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın üniversitelerde yapılan tanıtım toplantıları başladı.

Yarışmanın tanıtım etkinlikleri kapsamında düzenlenen üniversite turlarına, 4 Ekim 2017 tarihinde Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Moda Tasarım Bölümü öğrencileriyle yapılan ilk toplantı ile başladı.

5 Ekim 2017 tarihinde ise İstanbul Aydın Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültelerinin Moda ve Tasarım Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirildi. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, DENİB Yönetim Kurulu ve Yarışma Komitesi Üyesi İsa Dal, yarışmanın Kreativ Direktörü tasarımcı Özlem Kaya, Yarışma koçu Mukaddes Başkaya, DENİB yarışma koordinatörü Şadiye Baykent ve yarışmanın organizatörü Rönesans Ajans sahibi Akif Örük’ten oluşan heyetle gerçekleştirilen tanıtım toplantıları oldukça başarılı geçti.

Yarışma Tanıtım toplantıları önümüzdeki günlerde, Marmara Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitelerinin Güzel Sanatlar Fakültelerinde devam edecek.

Son başvuru tarihi 9 Kasım 2017 olarak belirlenen yarışmanın, ön elemesi 13 Kasım tarihinde DENİB’te gerçekleştirilecek.

Yarışmaya başvurmak isteyen adayların, başvuru koşulları ve yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye yarışma web sitesinden ulaşmaları mümkündür. http://www.evveplajgiyimiyarismasi.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.