enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli Gece Yine Şiddetli Sallandı!

Denizli’nin Acıpayam ilçesi sallanmaya devam ediyor. Gece 04:49’da 4.5 şiddetinde sallanan ilçede yine panik havası vardı.

Denizli Gece Yine Şiddetli Sallandı!
A+
A-

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde deprem paniği yaşanmaya devam ediyor. İlk olarak 20 Mart 2019’da saat 09:34’te merkez üssü Acıpayam’ın Yeniköy Mahallesi olarak açıklanan 5.7’lik bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından kuvvetli artçılarla beraber 1000’i aşkın artçı deprem meydana geldi. Gerçekleşen büyük depremden tam 11 gün sonra vatandaşlar yerel seçimde sandığa gittiği gün saat 14.30’da merkez üssü Acıpayam’ın Karahüyük Mahallesi olarak açıklanan 5.1 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Denizli ve Aydın’ın ilçelerinde de hissedilen deprem vatandaşları sokağa döktü.

GECE YİNE ŞİDDETLİ SALLANDI!

Acıpayam’da gece saatlerinde bir kez daha şiddetli bir deprem meydana geldi. Gerçekleşen ikinci 5 şiddetindeki depremin ardından Acıpayam gece 04:49 sularında merkez üssü Ucarı Mahallesi olan 4.5 şiddetinde bir deprem ile daha sarsıldı. Gece saaatlerinde vatandaşları paniğe sevk eden depremin ardından 3.6,3.2, 3.3,2.9’luk şiddeti hissedilen depremler meydana geldi. İlçede artçılar sürüyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.