enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

Denizli Güne Karla Uyandı, Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi

Denizli Güne Karla Uyandı, Bazı İlçelerde Okullar Tatil Edildi
08.01.2019
A+
A-

Soğuk havaların etkisini sürdürdüğü Denizli güne karla uyandı. Beyaz örtü ile kaplanan parklar, bahçeler, araçlar ve palmiye ağaçları kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kentte hava sıcaklığının dün gece itibariyle sıfır derecenin altına düşmesi ile yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Gece boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Kentin simgesi olan ve Çınar Meydan’da bulunan ‘horoz heykeli’ önünde fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı. Sıcak iklimlerle anılan palmiye ağaçları da kar altında güzel görüntüler oluşturdu.

OKULLARA 1 GÜN KAR TATİLİ

Denizli’nin Çameli, Çardak ve Tavas ilçeleri ile Pamukkale ilçesinde Akdere, Belenardıç, Gözler, Güzelpınar ve Uzunpınar mahallelerindeki okullar, Babadağ ve Çal ilçelerindeki taşımalı okullar, Honaz ilçesinde tüm taşımalı okullar ile Akbaş ve Karaçay mahallelerindeki okullar 1 gün tatil edildi.

  Kentte hava sıcaklığının gün boyu sıfır derecenin altında seyretmesi bekleniyor.

  Öte yandan, kar yağışı ile birlikte Merkezefezefendi ve Pamukkale Belediyesine bağlı ekipler yollarda kar temizleme çalışmaları yaparken, bazı esnaflar da iş yerlerinin önündeki brandalarda biriken karı kendi imkanları ile temizledi.

  Öte yandan kardan en çok olumsuz etkilenenler ise sokak hayvanları oldu. 

  Denizli İHA/Gökten Ceylan – Denizli Deda Haber Merkezi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.