enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2755
EURO
34,6822
ALTIN
2.399,71
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

Denizli’de polis, yılbaşı için tüm tedbirleri aldı

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yılbaşı gecesinde kentte yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek için emniyet olarak gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

30.12.2018
A+
A-

Denizli polisi, yeni yıla saatler kala kent genelinde denetimlerini arttırdı.

Polis ekipleri, yılbaşı gecesi eğlence mekanları ve yollar olmak üzere kentin tamamında yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlemlerini aldı. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı için ciddi ve sıkı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Bakanlığımızın ve genel müdürlüğümüzün genelgesine istinaden yapmış olduğumuz tüm güvenlik hizmetlerini ilgilendiren konularla alakalı çok ciddi çalışmalarımız var. Trafik, asayiş, uyuşturucuyla ve kaçakçılıkla mücadele konularıyla alakalı çok ciddi sıkı tedbirler alındı ve bunlar uygulamaya konuldu” dedi. 

DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRÜ MEVLÜT DEMİR

“Denetimler artarak devam edecek” 

Sokakların huzurlu ve güvenli olabilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve bundan sonra da denetimlerin artarak devam edeceğini ifade eden Emniyet Müdürü Demir, “Şehrin tamamında, gerek ana arterlerde olsun gerekse halkın yoğun olduğu yerlerde arkadaşlarımız gerekli planlamaları yaparak ciddi bir şekilde çalışıyorlar. Sokakların huzurlu ve güvenli olabilmesi için yılbaşıyla alakalı, eğlence mekanları, halkın yoğun oluğu yerler, gençlerin çokça bulunduğu üniversite civarı ve şehir merkezindeki iş merkezlerinin olduğu yerler olsun ve ayrıca trafik akışının yoğun olduğu yerlerde gerekli tedbirler alındı. Otogar, tren garı başta olmak üzere trafiğin çokça aktığı yerlerde İl Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli tedbirlerimiz alındı. Bundan sonra da bu tedbirlerimiz aynı şekilde artarak devam edecektir” diye konuştu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.