enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2836
EURO
35,0994
ALTIN
2.469,96
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Denizlili Genç Kızın Hayallerine Uzanacak Yardım Kampanyası!

Denizli’de sol eli olmayan 11 yaşındaki Nuriye’nin biyonik ele kavuşması için yardım kampanyası başlatıldı.

Denizlili Genç Kızın Hayallerine Uzanacak Yardım Kampanyası!
A+
A-

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Adalet Mahallesi’nde yaşayan ve fabrikada iş makinesi operatörlüğü yapan Erdem Gürel (35) ile Müşerref Gürel (35) çiftinin 2 çocuğundan Nuriye Gürel, doğuştan sol eli olmadan dünyaya geldi. Gürel çifti, kızlarına hiçbir engeli yokmuş gibi davranıp, mümkün olduğunca kendisini desteklemeye çalıştı. 

Gitar çalma isteğinin üzerine Nuriye için özel bir aparat yapıldı ve gitar derslerine başladı. En büyük hayalinin biyonik el ve Haluk Levent ile gitar çalmak olduğunu belirtmesi üzerine, ünlü sanatçı ve AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent bu çağrıya duyarsız kalmadı.

HAYALLERİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Nuriye Gürel, geçtiğimiz haftalarda İstanbul’da doktorla görüşmeye gitti. Kolunun ölçüleri alınan Nuriye’ye biyonik el takılması kararı verildi. Konu ile ilgili olarak Haluk Levent, AHBAP İstanbul’un sosyal medya paylaşımını paylaşarak “Nuriye canımız. Söz verdik. Takılacak o biyonik el…” yorumunu yazdı. 

KAMPANYA BAŞLATILDI

Biyonik el için görüşmelerin ardından Nuriye Gürel için kampanya başlatıldı. Ünlü sanatçı Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kampanyayı şu sözlerle duyurdu:

“Nuriye 11 yaşında.. Tek kolu ile hayata tutunmaya çalışıyor. Çok kapsamlı protez lazım. Ben ona söz verdim! Gitar çalabilecek. Valilikten izinli 139 bin tl ye ihtiyaç var. Siz takipçilerim de destek olur mu? 
Ziraat Bankası Nuriye Gürel İban : TR49 0001 0000 8449 1364 6950 04”

İşte o paylaşım:

https://twitter.com/haluk_levent/status/1093471010467270656
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.