enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
22°C
Denizli
22°C
Az Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
26°C

Denizlili İş Kadınları, Geleceğin İş Kadınları İçin Buluştu

 Denizli İş Kadınları Birliği Derneği(DİKAB), “Bugünün Gençleri, Yarının İş Kadınları” olarak gördükleri üniversitede okuyan genç kızlara burs sağlamak amacıyla düzenlediği kahvaltıya iş kadınları yoğun ilgi gösterdi.

Denizlili İş Kadınları, Geleceğin İş Kadınları İçin Buluştu
24.11.2018
A+
A-

DİKAB, “Bugünün Gençleri, Yarının İş Kadınları” olarak nitelendirdiği üniversitede okuyan genç kızlara burs geliri elde etmek için kahvaltı düzenledi. Bu yıl 3. kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen kahvaltıya Dernek Başkanı ve Denizli Milletvekili Nilgün Ök başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri iş kadınları katıldı. Kahvaltı ilgili olarak Nilgün Ök, “Bugünün genç kız öğrencileri, yarının iş kadınları olarak gördüğümüz üniversiteli genç kızlarımıza burs vermek amacıyla her yıl kahvaltı düzenliyoruz. Bu kahvaltının geliriyle genç kızlarımıza burs veriyoruz. İş Kadınlarımız bu konuda büyük destek sağlıyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Kız öğrencilerimizle zaman zaman bir araya geliyoruz. Öğrencilerimiz üyelerimizin yanında staj yapıyor. Kadınların daha çok iş hayatına katılması gerekiyor. Türkiye’nin daha ileri gitmesinde kadınlar etken olacak. Bu anlamda da kız çocuklarımıza önem veriyoruz” diye konuştu.

DİKAB 1.As Başkanı Ayşen Zeybekci, kahvaltıya katılarak destek olan iş kadınlarına teşekkür ederek, “Dernek olarak yola çıktığımızda ilk olarak Denizli’deki iş kadınlarını bir araya getirmeyi ve sorunlarına çözüm bulmak amaçlamış,  sonrada sosyal sorumluluk projeleri hazırlamaktı. Bugün bu kahvaltı ile kız öğrencilerimize burs sağlıyoruz. Bugünün genç kızları yarının iş kadınları olacak üniversiteli öğrencilerimize destek oluyoruz” dedi.

Dernek Genel Sekreteri Semra Akça Acar ise, “Bugünün gençlerini, yarının iş kadınları olarak görüyoruz. Her bireye karşı bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyoruz. Öğrencilerimize destek amacıyla organizasyonumuzu düzenledik. Kız çocuklarımıza her zaman katkı sağlamamız gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarımız arasında ayrım yapmak bana doğru gelmiyor. Çocuklarımızı birey olarak yetiştirmeliyiz. Onları karşı sorumluyuz. Gelecekten ümitli olsunlar. Topluma karşı sorumlu olduklarını bilincinde olsunlar ve bir şeyler üretmek için çalışsınlar” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.