enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizli’nin Ünlü Turşucusunun Edindiği İlke Takdir Topladı

Denizli Deda Haber 30 yıldır turşu suyu satarak Denizli’nin en tanınan esnaflarından biri haline gelen Mehmet Ali Akbayrak’ı ziyaret etti. Akbayrak önemli değerlerimiz olan gaziler,şehit yakınları ve hamilelerden turşu suyu ücreti almadığını ve almayacağını söyledi.

Denizli’nin Ünlü Turşucusunun Edindiği İlke Takdir Topladı
07.12.2018
A+
A-

Denizli’de 1988 yılından bugüne turşu suyu satarak geçimini sağlayan Mehmet Ali Akbayrak, özenle evde kurduğu turşuları Esnaf ve Sanatkarları Odası’nın altında kurduğu tezgahta satışını sunuyor. Denizli Deda Haber Denizli’nin ünlü turşucusunu ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdi.

GAZİLER, ŞEHİT YAKINLARI VE HAMİLELERDEN PARA ALMIYOR

Akbayrak öncelikle uzun yıllardır turşu suyu satmanın keyifli olduğunu belirtti. Akbayrak namı değer Lider Turşucu Akbayrak;’’Ben buradan geçen Şehit yakınları, gazi ve hamile kadınların içtiği turşu suyundan hiçbir bedel almıyorum ve almayacağım’’dedi. Akbayarak birbirinden farklı turşular kurduğunu ve bunları Denizli halkının damak tadına sunduklarını söyledi.

MHP İLÇE BAŞKANI CİRİT AKBAYRAK’IN DEVAMLI MÜŞTERİSİ

Bunun yanında çekimlerimiz esnasında Lider Turşucu Akbayrak’ın devamlı müşterisi olan MHP Denizli Pamukkake Merkez İlçe Başkanı İsmail Cirit turşu suyunu yudumlarken Denizli Deda Haber kameralarına takıldı. Cirit, Akbayrak Turşu suyunu sürekli olarak tükettiğini eşi ve çocukları içinde eve turşu suyu götürdüğünü söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.