enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2329
EURO
34,9539
ALTIN
2.408,76
BIST
10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
37°C
Denizli
37°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
37°C
Salı Açık
36°C
Çarşamba Açık
36°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C

Evde Yılbaşı Tavsiyeleri

A+
A-

Yeni yılı evde karşılayacak olanlar için Evde yılbaşı Tavsiyeleri yazımızı sizler için hazırladık. 2019’a girerken evde neler yapılabilir, evde yılbaşı nasıl kutlanır diye sorularda boğuluyorsanız, durun. Çok güzel fikirler vermeye geldik.

Bir seneyi daha geride bırakıp yeni bir seneye girerken kimimiz güzel hatıralar bıraktı ardında, kimi de kötü tecrübeler edindi. Ama öyle ya da böyle 2018 senesini geride bıraktık ve 2019’u karşılamak için hazırız.

Noel baba kim, Yılbaşı ağacı olarak da bildiğimiz çam ağacı ne anlama geliyor ve onu neden süslüyoruz diye de merak ediyor olabilirsiniz. Yeni yılın gelişini kutluyoruz ama bizim kültürümüzde var mı yok mu bilmiyoruz diyorsanız da yine sizleri aydınlatmak için “Yılbaşı ve Noel Arasındaki Farklar” adlı yazımızı yazdık. 

Yılbaşında Sevdiklerinizle Olun

Yılbaşı gecesinin daha unutulmaz ve daha eğlenceli geçmesini istiyorsanız öncelikle yeni yıla kimlerle girmek istediğinize karar verin. Evde Yılbaşı Tavsiyelerinin başında sevdiklerinizde bir arada olmak vardır. Çünkü yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçermiş. Arayın ve en sevdiklerinizi evinize davet edin.

Yılbaşı Yemekleri

Evde yılbaşı tavsiyeleri olarak size söyleyebileceğimiz ilk şey yılbaşı yemekleri” hazırlamaktır.

Sonrasında ise mükellef bir yılbaşı sofrası hazırlamak için gerekli olan malzemeleri edinin.

Yılbaşına özel çorbalar, yılbaşına özel yemekler, yılbaşına özel mezeler ve  yılbaşına özel tatlılara dair merak ettiğiniz her şey için sizleri YILBAŞI YEMEKLERİ yazımıza bekleriz.

YILBAŞINDA EVDE EĞLENMEK İÇİN…

Yılbaşı gecesi evde eğlenmek isteyenler için bol bol fırsat var aslında. Geleneksel oyunlarımızdan olan Tombala’yı es geçmek olmaz. “Birinci çinko, ikinci çinko, tombala!” laflarını duymadan 2019 senesine girilemezdi zaten. Tabi ki Tombala’nın yanında bolca meyve ve çerez de olmalı.

Daha modern oyunlar olmalı derseniz de davet ettiğiniz kişi sayısına göre Tabu ve Jenga da oynayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz ve sohbetine hasret kaldığınız arkadaşlarınızla çok eğlenceli bir gece sizleri bekliyor.

İZLENMESİ GEREKEN FİLMLER

Eğlenceli bir yılbaşı geçirmek isteyenler için bir önerimiz de filmlerden yana olacak. Aylardır ve belki yıllardır bir kenara not ettiğiniz bir gün mutlaka izlemeliyim dediğiniz filmler illaki vardır. 2019’a girerken onlardan birini izlemek iyi bir fikir olabilir. Patlamış mısır kokusunun sardığı evde en sevdiklerinizle film gecesi sizce de kulağa hoş gelmiyor mu?

Yılbaşı gecesinde izlemeniz gereken filmler için sizleri buraya alalım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.